Senior konsulent Steen Knudsen og direktør Maria Juel Kähler fra Metier Scandinavia tager os igennem en times gennemgang af PRINCE2 Agile®.

Undersøgelse efter undersøgelse viser, at projekter ikke ’lykkes’. De leverer ikke det ventede udbytte, tager for lang tid, koster for mange penge og leverer ikke det, som der er brug for. Introduktion af agile tilgange i bred forstand kan være en væsentlig del af medicinen. PRINCE2 Agile® bygger bro mellem projektstyring og agile leveringstilgange, og kan vær et godt redskab i værktøjskassen i forhold til at opnå en højere grad af projektsucces.

I webinaret åbner vi motorrummet for at undersøge, hvad PRINCE2 Agile er for en størrelse, og vi kigger på strukturen. Webinaret vil også se på, hvornår det giver mening at arbejde meget agilt – og hvornår traditionel projektledelse med et ’touch’ af agilt er det bedste valg. Vi giver et bud på, hvordan man kan komme i gang – og hvad man særligt skal være opmærksom på.

PRINCE2 Agile Gratis Webinar hos Metier

Her ses en glad konsulent med visuelt referat fra kollega Fie.

 

Hvis du synes netop dette emne er super spændende, tilbyder vi kurser i PRINCE2 Agile Practitioner og har også Online kurset PRINCE2 Agile Practitioner elæring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon