Pernille Kræmmergaard 2

Keynote | Digital modenhed: Hvad handler det om og hvad skal der til?

Digitalisering har vi arbejdet med i årtier – digital transformation også, men i kortere tid. For mange handler digital transformation om organisationsudvikling og kulturforandringer. Det er ikke forkert, men det handler i høj grad også om teknologi, IT og data. Der stilles nye krav til IT-organisationen, IT-ledelsen og til medarbejderne, er i parate til det?

Kom og hør Pernille Kræmmergaard, som baseret på hendes mere end 20 års forskning, giver sit bud på hvordan den digitale modenhed løftes. Løftestængerne sker i en kombination mellem forståelse af kundernes behov, forretningens strategier og målsætninger og ikke mindst teknologiens muligheder.

Hvordan kan vi beskrive det som en modenhedsrejse, og hvad skal der til for at løfte modenheden? Og hvordan får vi IT-organisationen med, så den ikke bliver en hæmsko for den digitale udvikling? 

Som tidligere underviser og med et utal af foredrag bag sig er Pernille en fornøjelse at opleve på en scene. For alle der arbejder med digitale løsninger og transformation uanset hvor i en organisation er et møde med Pernille et must!

Om taleren:

Pernille Kræmmergaard er direktør for Digitaliseringsinstituttet og DI2X, Digital vismand og tidligere forsker og professor på Aalborg Universitet.

Pernille Kræmmergaard er en af de førende forsker og rådgiver i Danmark indenfor Digital transformation. Med baggrund i sin forskning har Pernille udviklet en række modeller til at beskrive digital modenhed og ikke mindst hvilke kapabiliteter der skal til for at løfte modenheden. Det handler både om strategi, mennesker og teknologi.

Pernille har udgivet et antal bøger og lange række af artikler og publikationer gennem tiden. Senest har Pernille skrevet bogen Digital modenhed. Bogen handler om når virksomheder og organisationer indfører ny teknologi, og hvordan det har det afgørende indflydelse på virksomhedens strategi og den måde, de organiserer sig på. I bogen stiller Pernille skarpt på strategi, teknologi, organisation og lederskab i 5 generationer

Alle deltager på konferencen får udleveret et gratis eksemplar af bogen Digital modenhed.

Tilbage til konferencesiden