Peter Andresen (2)

Agil Transformation i Danske Bank – den største ændring i banken i mere end 30 år!

Kom med ind under kølerhjelmen på den agile transformationsrejse i Danske Bank, som er en af de største agile transformationer, hvis ikke i Europa, så i Danmark.  

Rejsen der startede i foråret 2020, har involveret mere end 4.500 medarbejdere og betragtes stadig som i sin spæde start. Transformationen berører i høj grad i høj grad hele banken fra IT til forretning, services, HR, Compliance, Risk og Finance.  

Udover de organisatoriske byggesten og processer der er ændret betyder det også, at den enkelte medarbejder har fået nye kollegaer, nye chefer og nye arbejdsmetoder, hvilket kræver en ændring af ”mindset” og i en traditionsrig bank som Danske Bank måske endda også en ændring af den identitet den enkelt medarbejder føler! 

I dette indlæg vil du møde Peter Andresen der står midt i orkanens øje. Peter vil uden omsvøb dele læring og indsigter til inspiration og refleksion - direkte til at tage med hjem. 

Om taleren: 

Deputy Head – Agile Principles & Execution | First Vice President 
Peter har arbejdet i Danske Bank i 7 år – de seneste 3 år har han arbejdet dedikeret med den agile transformation, som en del af den centrale gruppe der har guidet organisationen på denne rejse. Peter sidder i dag i ledelsen af bankens agile transformationsenhed og står i spidsen for bankens ”Agile Coaching Centre of Excellence”. Årene før transformationen har primært været brugt på at uddanne ledere på tværs af banken. Peters baggrund for det at lede og organisere kommer fra en 15 års lederkarriere i Forsvaret.

Tilbage til konferencesiden