Nyt Scrum Master e-lærings kursus hos MetierWestergaard

Vi er glade for at vi i maj 2021 kan præsentere det seneste skud på stammen af vores e-læringskurser: Scrum Master. Vi afholder Gratis Webinar omkring det nye kursus.

Scrum Master

Du kan skrive dig op til at blive kontaktet når kurset frigives i maj, ved at sende en mail til [email protected].

 

Scrum Framework Full

Dette Scrum Master kursus er bygget på den adaptive AI baserede platform fra Area9 Rhapsode, som vi også har vores øvrige e-læring kurser på. Area9 Rhapsode platformen tilpasser dit kursus til din personlige læringsstil og din eksisterende viden, så du kan spare tid og få mere ud af dit e-lærings kursus.

Scrum Ceremonies

Vores kursus er baseret på bogen ”Scrum Done Right” af Troels Jakobsen og gør kursisterne klar til PSM1 certificeringen, som også er inkluderet i vores Scrum Master kursuspakke.

Kurset gennemgår bl.a. fundamentet i scrum, roller, events, mv. og går i dybden med arbejdet som Scrum Master og facilitering af teams.

På vores webinar d. 12. maj kl 9:00-10:00 vil Troels snakke om scrum master rollen og præsentere vores nye Scrum Master e-lærings kursus mere detaljeret.

Vi glæder os til at se dig!
Troels Jakobsen & Team MetierWestergaard

Om Troels Jakobsen

  • Troels Jakobsen
   • Troels Jakobsen

   • Senior Consultant & Trainer
   • Troels er Agile Coach og akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5 & RTE), samt forfatter af bogen "Scrum Done Right". Med 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver har Troels specialiseret sig i agil produktudvikling, high performing teams og agile værktøjer.