Change Management Kurser

Tag et Change Management kursus fra APMG, som er den ultimative forandringsleder uddannelse, der lærer dig at arbejde med transformationer og transition. 

Vores kurser i forandringsledelse er internationalt anerkendt på niveau med ADKAR og kan være et godt skridt på vejen til en karriere indenfor Change Management som forandringsleder.

Se oversigt over kurser og datoer
  1. APMG Change Management Foundation

    APMG Change Management Foundation

  2. APMG Change Management Practitioner

    APMG Change Management Practitioner

Kurser i forandringledelse - APMG Change Management kurser

Hvad er forandringsledelse? Og hvad får jeg ud af et change management kursus?

Kurser i forandringsledelse hos MetierWestergaard

Uanset hvilken funktion du har – projektleder, linjeleder, kommunikationsmedarbejder eller noget helt 4. - er et change management kursus relevant for dig.

 

Change Management handler om mennesker og vores forskellige tilgange til forandring.

Det handler om at skabe en organisationskultur, der rettidigt kan foretage de nødvendige ændringer der kræves, for at imødekomme kundens og omgivelsernes omskiftelige forventninger og krav.

Hvorfor forandringsledelse?

Verden er i den grad blevet uforudsigelig og derfor er organisationers evne til at tilpasse sig til forandringer afgørende for at være konkurrencedygtig. Samtidigt foregår også innovation med hidtil uset hastighed, kompleksitet og global rækkevidde. Ledere og teamledere har behov for at kunne levere kontinuerlige resultater med langt højere grad af agilitet end tidligere og ofte med geografisk spredte teams.

Udvikling af organisationer og projekter lykkes kun, hvis de understøttes af effektiv, organisatorisk forandringsledelse. Implementering af nye forretningsgange, teknologi, kompetencer, mv. forudsætter en opmærksomhed på den ønskede forandring i adfærd hos den enkelte medarbejder og særligt fokus på den kultur, der er i organisationen og hvordan den er en med- eller modspiller i forhold til en forandring.

Organisatorisk forandringsledelse er transitionsprocessen fra organisationens nuværende stadie til et ønsket, nyt stadie. At lede en sådan transformation kræver dedikeret forandringsledelse med henblik på at øge organisationens forandringsparathed.

Vores tilgang til forandringsledelse bygger på Best Practice gennem Change Management fra APMG International. Med afsæt i tilpassede tilgange hjælper vi med at gennemføre projekter og forandringsinitiativer succesfuldt. Vi arbejder også med at forankre change management elementer i jeres projektmodel, ligesom vi udvikler ledere og projektledere til at blive bedre forandringsledere.

Change APMG

Hvad er forandringsledelse (Change Management)?

Change Management er en internationalt anerkendt certificering fra APMG International ™ i England. APMG International™ har samlet velafprøvede tilgange til at håndtere de menneskelige og organisatoriske faktorer i forandringsprocesser, og har udviklet et stærkt forandringsledelseskursus baseret på disse best practice tilgange.

Hvad er forandringsledelse med APMG International™? 

Grundlaget for APMG’s Change Management-certificeringer er bogen The Effective Change Manager’s Handbook – Essential guidance to the change management body of knowledge”. 

Den er skrevet i samarbejde mellem det globale netværk Change Management Institute (CMI), APMG International™ og 600 Change Managers fra hele verden.  Sammen har de beskrevet de metoder, der har størst evidens for at skabe, eller bidrage til, succesfuld forandringsledelse. 

Hvad lærer jeg på et kursus i forandingsledelse?

Med et forandringsledelseskursus bliver du i stand til at gennemføre og bidrage til vellykkede forandringer på en professionel, struktureret og effektiv måde. Tilgangene øger sandsynligheden for at organisationen kan realisere de ønskede gevinster og den forventede forretningsværdi af igangsatte forandringsinitiativer. 

Vores APMG Change Management kurser:

Change Management kurser i København og Århus

Kursus Startdato Varighed Kursusform Lokation Liste-/medlemspris
APMG Change Management Foundation 06-11-2023 3 dag(e) Klassekursus København DKK 11.900 / 10.710
APMG Change Management Practitioner 14-11-2023 2 dag(e) Klassekursus København DKK 9.900 / 8.910
APMG Change Management Foundation 04-12-2023 3 dag(e) Online Online DKK 10.900 / 9.810
APMG Change Management Foundation 26-02-2024 3 dag(e) Klassekursus København DKK 11.900 / 10.710
APMG Change Management Practitioner 21-03-2024 2 dag(e) Klassekursus København DKK 9.900 / 8.910
APMG Change Management Foundation 18-06-2024 3 dag(e) Klassekursus Aarhus DKK 11.900 / 10.710
APMG Change Management Foundation 17-09-2024 3 dag(e) Klassekursus København DKK 11.900 / 10.710

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende kurserne, er du altid meget velkommen til at kontakte: