Change Management Kurser

MetierWestergaard udbyder Change Management certificering fra APMG, som er den ultimative uddannelse for forandringsledere, der arbejder med transformationer og transition. 

 

Vores forandringsledelses kurser er internationalt anerkendt og kan være dit første skridt på vejen til en karriere indenfor Change Management.

Se oversigt over kurser og datoer
Banner
20-01-2022 12:05:49
  1. APMG Change Management Foundation

  2. APMG Change Management Practitioner

Kurser i forandringsledelse hos MetierWestergaard

APMG Change Management

Verden er i den grad blevet uforudsigelig. Derfor er forandringsledelse, og organisationers evne til at adaptere til forandringer, afgørende for at være konkurrencedygtig.

Samtidigt foregår også innovation med hidtil uset hastighed, kompleksitet og global rækkevidde. Ledere og teamledere har behov for at kunne levere kontinuerlige resultater med langt højere grad af agilitet end tidligere. Alt dette ofte med geografisk spredte teams.  

Udvikling af organisationer og projekter lykkes kun, hvis de understøttes af effektiv, organisatorisk forandringsledelse, båret af stærker forandringsledere.  

MetierWestergaards tilgang til forandringsledelse bygger på Best Practice-tilgangen Change Management fra APMG International. Med afsæt i denne tilgang hjælper vi med at gennemføre projekter og forandringsinitiativer succesfuldt. Vi arbejder også med at forankre Change Management elementer i projektmodellen, ligesom vi udvikler ledere og projektledere til at blive bedre forandringsledere, med vores forandringsledelse kurser fra APMG.

 

Change APMG

Hvad er Change Management?

Change Management er en internationalt anerkendt certificering fra APMG International ™ i England. APMG International™ har udviklet en velafprøvet tilgang til at håndtere de menneskelige faktorer i forandringsprocesser, og har udvilket et stærkt forandringsledelses kursus baseret på deres tilgang.


Grundlaget for APMG’s Change Management-certificeringer er manualen The Effective Change Manager’s Handbook – Essential guidance to the change management body of knowledge”. Den er blevet til i samarbejde mellem det globale netværk Change Management Institute (CMI), APMG International™ og 600 Change Managers fra hele verden.  Sammen har de beskrevet de metoder der har størst evidens for at skabe, eller bidrage til, succesfuld forandringsledelse. 

Med et forandringsledelses kursus bliver du i stand til at gennemføre og bidrage til vellykkede forandringer på en professionel, struktureret og effektiv måde. Tilgangen øger sandsynligheden for at organisationen kan realisere de ønskede gevinster og den forventede forretningsværdi af igangsatte forandringsinitiativer. 

Vores APMG Change Management kurser:

Planlagte Change Management kurser i København og Århus

Der er planlagt følgende forløb indenfor ledelse og facilitering hos MetierWestergaard

Kursus Startdato Varighed Kursusform Lokation Liste-/medlemspris
APMG Change Management Foundation 31-01-2022 2 dag(e) Online Online DKK 11.900 / 10.710
APMG Change Management Practitioner 05-04-2022 1 dag(e) Online Online DKK 9.900 / 8.910
APMG Change Management Foundation 30-06-2022 2 dag(e) Online Online DKK 11.900 / 10.710

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende kurserne, er du altid meget velkommen til at kontakte: