NYT: PRINCE2® Agile® Practitioner Masterclass

Lær at anvende PRINCE2® i praksis. Vores MasterClasses stiller skarpt på PRINCE2 gennem cases og praktisks træning - og du får certificeringen. Dette er et helt NYT koncept, som ikke fås hos andre! 

Til kursister der ikke har PRINCE2 Foundation tilbyder vi denne med 40% rabat!

Se forløb og tilmeld dig her
Gaming med MetierWestergaard

Få praktisk case-træning med vores PRINCE2 Agile® Practitioner Masterclass

På dette helt nye PRINCE2® Masterclass forløb fokuserer vi på den praktiske anvendelse af PRINCE2®. Du får PRINCE2® Agile Practitioner certificeringen, men du får også en solid forståelse af, hvordan PRINCE2® anvendes i praksis og hvor og hvordan de agile metoder skaber værdi!

På denne PRINCE2® Masterclasses får vores kursister adgang til vores PRINCE2® Agile Practitioner e-læring og anvender denne til at få indsigt i metoden. 

Når du har gennemgået e-læringen er du klar til vores tre træningsdage, hvor vi fokuserer på anvendelse af metoden i praksis. Vores trænere har cases og øvelser med, og der er god tid til diskussion og til at blive udfordret. Bemærk at der stort set ikke vil blive talt eksamen på kurset. Du forbereder dig til eksamen igennem e-læringen.

Alle vores trænere har mange års erfaring med projektledelse og agile metoder både som konsulenter og fra liniepositioner.

Efter de tre træningsdage har du som kursist stadig afgang til e-læringen, og kan anvende den til repetition inden eksamen, som du tager når det passer dig. 

Det er en forudsætning for kurset, at du har en PRINCE2 Foundation certificering. Har du ikke det,  så tilbyder vi vores PRINCE2 Foundation forløb som enten klassekursus eller e-læring med 40% rabat. Du skal bare anvende voucher-koden "P2M40" ved check out. 

Find vores PRINCE2 Foundation forløb her: 
PRINCE2 Foundation Klassekursus
PRINCE2 Foundation e-læring

Vi tilbyder også et PRINCE2® Masterclass forløb, hvor vi tager den agile tilgang med. Læs mere her: 

PRINCE2 Kurser Masterclass 2
PRINCE2 Foundation online elæring kursus hos MetierWestergaard

Har du behov for mere viden om de enkelte PRINCE2 forløb?

Hvis du har behov for at forstå indhold i de enkelte PRINCE2® forløb, for eksempelvis at kunne vælge om PRINCE2® Practioner er mere relevant for dig end PRINCE2® Agile Practitioner, så kan du læse meget mere om de enkelte forløb her på de specifikke sider.

Du finder information om forløbene her: 

PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Practitioner
PRINCE2® Agile Practitioner

Har du behov for mere information om PRINCE2® metoden og de forskellige forløb vi tilbyder, så finder du det her

Planlagte forløb

Ingen - men du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil på kursus.

Tilføj deltager

Deltageren blev tilføjet

Hvad vil du gøre nu?

Der opstod desværre en fejl

close