SAFe vinter tilbud – 2 for 1

Tag 2 på kursus – betal for én! Tag din kollega, chef, eller partner under armen og bliv certificeret SAFe® Scrum Master (virtuelt) – I betaler kun for én deltager på kurset!

SAFe er i rivende vækst og flere virksomheder kræver medarbejdere og konsulenter, som er certificeret. Det vil vi gerne hjælpe med, så derfor har vi lige nu en 2 for 1 kampagne. Når du tilmelder dig SAFe Scrum Master 1.-2. marts kan du tage din kollega/chef/partner med til samme pris.

MetierWestergaard er Scaled Agile® Bronze Partner, og vi underviser og certificerer i SAFe®.

Beskrivelse af SAFe® kurserne: 

Rabatten bliver tildelt automatisk ved checkout når 2 deltagere er valgt. 

OBS: senest tilmelding d. 26/2.

SAFe Kurser hos Metier
SAFe kurser hos Metier

Tilmeld dig 2 for 1 SAFe kursus her:

Antal events

Hvad er SAFe®

Scaled Agile Framework er det førende rammeværktøj for hvordan store organisationer skalerer Agile. SAFe® er altså et rammeværk, der skaber fælles principper og sprog i den agile organisation. På teamniveau er SAFe® i princippet det samme som Scrum eller Kanban, nemlig selvorganiserende teams der arbejder i korte iterationer. Men derudover adresserer SAFe® både Program og Portfolio niveauerne. Programniveauet synkroniserer 5-12 teams i et Agile Release Train der arbejder mod en fælles løsning. Portfolio-niveaut fordeler budgetter mellem Agile Release Trains, samt modner og følger op på virksomhedens store initiativer. Et SAFe® program, eller Agile Release Train (ART), består typisk af 50-125 personer, og flere danske virksomheder har 10 eller flere ARTs kørende. 

 

FAKTA OM SAFe®:                      

  • SAFe® er en ramme af principper for implementering af Lean-Agile, DevOps, System Thinking i praksis. 
  • SAFe® understøtter virksomheder med at tage fat på de udfordringer, der ligger i at udvikle organisationen i en omskiftelig verden, hvor den agile tilgang er nødvendig 
  • SAFe® synkroniserer samarbejde og dermed levering for adskillige agile teams. 
  • SAFe® beskriver omfattende de roller, ansvar, artefakter og aktiviteter, der er nødvendige for at gennemføre Lean-Agile-udvikling.  

 

Siden lanceringen af SAFe® 1.0 i 2011 er der næsten hvert år kommet en ny større opdatering af rammeværket. I dag er SAFe® begyndt at blive mainstream. 70% af Fortune 100 bruger SAFe®, og der er flere end 450.000 certificerede i hele verden. 

 

Business Agility kræver, at kunden er i centrum, og derfor er kunden også i centrum i SAFe®, hvor der tales om ’Customer Centricity’. 

 

SAFe® arbejder med flere forskellige metoder til involvering af kunder, heriblandt Design Thinking, som sikrer at produkter og services udvikles med afsæt i brugerbehov. 

Har du spørgsmål til vores kurser?

_____________________________

Ring til os på +45 7230 2035 eller skriv på [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon