Et team der kan deres Metier

Metier-teamet er et team af seniorkonsulenter og -undervisere.

Alle har mange års erfaring i projektverdenen og i den agile verden, og vi ved hvad der skal til for at skabe forandring. Vi er et team med mange forskellige kompetencer, og vi er dygtige til at bruge hinanden, så vi sammen udgør et helt unikt team.
Vi er altid på udkig efter vores næste kollega, så har du også lyst til at udleve dit Metier og blive en del af teamet, så skriv til os.

Maria Juel Kähler

Maria Juel Kähler

Administrerende Direktør

Maria har stor erfaring med at drive store projekter og transformationer, hvor hun har arbejdet for nationale og internationale virksomheder. Maria arbejder tæt sammen med kunderne, og har fokus på at skabe vedvarende forbedringer.

Ehsan Rezaifar

Ehsan Rezaifar

Senior Architect

Ehsan implementerer governance-procedurer og løsninger til understøttelse af projekt- og porteføljestyring. Han arbejder især med virksomheders procedurer til ressourcestyring i forbindelse med implementering af CA Project & Portfolio Management

Marianne Mørk Christensen

Marianne Mørk Christensen

Partner, Metier Project Sourcing

Marianne har mangeårig national og international erfaring inden for forretnings- og IT-ledelse, transformation og forandringsledelse, herunder opbygning og optimering af leverance- og servicefunktioner.

Troels Jakobsen

Troels Jakobsen

Senior Consultant & Trainer

Troels er Agile Coach og Senior Agil Projektleder. Han er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og forfatter af “Scrum Done Right”. Med 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver har Troels specialiseret sig i agil produktudvikling, high performing teams og agile værktøjer.

Annette Højen Sørensen

Annette Højen Sørensen

Senior Consultant & Trainer

Annette er underviser og seniorrådgiver i projektledelse. Hun er akkrediteret underviser i PRINCE2® og PRINCE2 Agile®. Annette har mere end 10 års erfaring som projektleder, teamleder og underviser.

Diana Monberg

Diana Monberg

Operations Coordinator

Steen Knudsen

Steen Knudsen

Senior Management Consultant & Trainer

Steen er Senior Management Consultant og underviser. Han er akkrediteret Prince2®-underviser og ITIL® Expert. I de sidste godt 15 år har Steen arbejdet med projektledelse, governance, strategi, IT Service Management samt procesoptimering i roller som projektleder, konsulent og leder.

Thomas Holsko

Thomas Holsko

Senior Architect

Thomas implementerer processer og systemer til understøttelse af projekt- og porteføljestyring.
Han arbejder især med CA Project & Portfolio Management og rapportering i Business Intelligence-softwaren Jaspersoft.

Thomas Majmond-Sierke

Thomas Majmond-Sierke

Senior Consultant, associeret

Projekt og porteføljestyringsekspert med stor erfaring fra internationale virksomheder. Certificeret træner i bade Management of Portfolios (MoP) and Portfolio Practitioner.

Josefine Franklin Skotte

Josefine Franklin Skotte

Management Consultant & Trainer

Josefine er certificeret PRINCE2®-underviser og har mere end 10 års erfaring med projekt- og programledelse, herunder med udvikling og optimering af projektmodeller og metoder, primært baseret på PRINCE2®.

Thommas Grauballe Ottsen

Thommas Grauballe Ottsen

Management Consultant & Trainer

Thommas er certificeret i PRINCE2®, Scrum, Agile Project Management® og IPMA og certificeret underviser i PRINCE2® og Scrum. Thommas er fast underviser på Metiers kurser i Jylland.

Ditte Enevoldsen

Ditte Enevoldsen

Senior Consultant & Trainer

Ditte er underviser og ledelseskonsulent med speciale i implementerings- og forandringsprojekter samt nextgen-organisering og ledelsesparadigmer. Hun er akkrediteret underviser i Change Management og certificeret i LEAN Six Sigma, IPMA og Holacracy.

Lars Fruensgaard

Lars Fruensgaard

Management Consultant & Trainer

Lars er certificeret i PRINCE2®, Agile Project Management®, forandringsledelse og Portfolio Management og certificeret underviser i PRINCE2® og Change Management.

Torben Wederkinck

Torben Wederkinck

Senior Consultant & Trainer

Torben er underviser og seniorrådgiver i traditionel og agil projektledelse.
Han er akkrediteret underviser i Scaled Agile Framework (SAFe®) og underviser primært i Leading SAFe® og SAFe® for DevOps.

Fie Kempler

Fie Kempler

Agile Coach

Fie er Agile Coach, en erfaren Agile Projektleder og har i +15 år arbejdet med digitalisering og agile transformation. Fie er akkrediteret underviser i SAFe(R) (SPC5) og coacher teams og ledere i de agile metoder, værdier og mindset, der skaber fundament for en organisationsændring. Fie er desuden certificeret i PRINCE2®, SCRUM og ISTQB.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon