Et team der kan deres Metier

Metier-teamet er et team af seniorkonsulenter og -undervisere.

Alle har mange års erfaring i projektverdenen og i den agile verden, og vi ved hvad der skal til for at skabe forandring. Vi er et team med mange forskellige kompetencer, og vi er dygtige til at bruge hinanden, så vi sammen udgør et helt unikt team.
Vi er altid på udkig efter vores næste kollega, så har du også lyst til at udleve dit Metier og blive en del af teamet, så skriv til os.

Maria Juel Kähler

Maria Juel Kähler

Direktør

Maria har stor erfaring med at drive store projekter og transformationer, hvor hun har arbejdet for nationale og internationale virksomheder. Maria arbejder tæt sammen med kunderne, og har fokus på at skabe vedvarende forbedringer.

 

 

Steen Sverker Nilsson

Steen Sverker Nilsson

Direktør

Steen har i mere end 20 år arbejdet med IT Service Management. Dels som konsulent med udvikling af organisation og processer dels med at undervise på ITIL og andre beslægtede kurser.  

Steen arbejder tæt sammen med vores kunder og er bl.a. ansvarlig for salg hos MetierWestergaard. 

Pernille Høj Rolsted

Pernille Høj Rolsted

COO

Pernille har arbejdet mere end 20 år med kurser og konferencer – de sidste 18 år i Westergaard. Pernille står for den daglige operations del i MetierWestergaard og har ansvaret for Academy, HR samt markedsføring.

Troels Jakobsen

Troels Jakobsen

Senior Consultant & Trainer

Troels er Agile Coach og Senior Agil Projektleder. Han er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og forfatter af “Scrum Done Right”. Med 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver har Troels specialiseret sig i agil produktudvikling, high performing teams og agile værktøjer.

Annette Højen Sørensen

Annette Højen Sørensen

Senior Consultant & Trainer

Annette er underviser og seniorrådgiver i projektledelse. Hun er akkrediteret underviser i PRINCE2® og PRINCE2 Agile®. Annette har mere end 10 års erfaring som projektleder, teamleder og underviser.

Diana Monberg

Diana Monberg

Operations Coordinator

Steen Knudsen

Steen Knudsen

Senior Management Consultant & Trainer

Steen er Senior Management Consultant og underviser. Han er akkrediteret Prince2®-underviser og ITIL® Expert. I de sidste godt 15 år har Steen arbejdet med projektledelse, governance, strategi, IT Service Management samt procesoptimering i roller som projektleder, konsulent og leder.

Thomas Holsko

Thomas Holsko

Senior Consultant

Thomas er senior rådgiver og arkitekt indenfor porteføljeløsninger. Han har lang erfaring i at understøtte projekt- og porteføljestyring med it løsninger.

Ehsan Rezaifar

Ehsan Rezaifar

Senior Architect

Ehsan implementerer governance-procedurer og løsninger til understøttelse af projekt- og porteføljestyring. Han arbejder især med virksomheders procedurer til ressourcestyring i forbindelse med implementering af CA Project & Portfolio Management

Fie Kempler

Fie Kempler

Agile Coach

Fie er Agile Coach, en erfaren Agile Projektleder og har i +15 år arbejdet med digitalisering og agile transformation. Fie er akkrediteret underviser i SAFe(R) (SPC5) og coacher teams og ledere i de agile metoder, værdier og mindset, der skaber fundament for en organisationsændring. Fie er desuden certificeret i PRINCE2®, SCRUM og ISTQB.

Thomas Majmond-Sierke

Thomas Majmond-Sierke

Senior Consultant, associeret

Projekt og porteføljestyringsekspert med stor erfaring fra internationale virksomheder. Certificeret træner i bade Management of Portfolios (MoP) and Portfolio Practitioner.

Bent Kristensen

Bent Kristensen

Christian Blynø

Christian Blynø

Service Management Konsulent

Christian er underviser og IT Service Management Konsulent. Han er akkrediteret underviser i ITIL® og underviser desuden på vores egne kurser. Christian er også lead på gaming, hvor teori og praksis mødes. 

Christian har 20 års erfaring som bl.a. leder, procesmanager og underviser. 

Martin Juhl Vojdeman

Martin Juhl Vojdeman

Senior Management Consultant

Martin er Senior Management Consultant og underviser. Han er akkrediteret Prince2®/Prince2® Agile, SAFe® (SPC5), DevOps samt ITIL4® – underviser. I de sidste godt 20 år har Martin arbejdet med projektledelse, governance, strategi, IT Service Management samt procesoptimering i roller som projektleder og konsulent. Derudover har han erfaring med agile transformationer i små og store virksomheder. 

Merete Wittenburg Lykke

Merete Wittenburg Lykke

Josefine Franklin Skotte

Josefine Franklin Skotte

Management Consultant & Trainer

Josefine er certificeret PRINCE2®-underviser og har mere end 10 års erfaring med projekt- og programledelse, herunder med udvikling og optimering af projektmodeller og metoder, primært baseret på PRINCE2®.

Lars Fruensgaard

Lars Fruensgaard

Management Consultant & Trainer

Lars er certificeret i PRINCE2®, Agile Project Management®, forandringsledelse og Portfolio Management og certificeret underviser i PRINCE2® og Change Management.

Ditte Enevoldsen

Ditte Enevoldsen

Senior Consultant & Trainer

Ditte er underviser og ledelseskonsulent med speciale i implementerings- og forandringsprojekter samt nextgen-organisering og ledelsesparadigmer. Hun er akkrediteret underviser i Change Management og certificeret i LEAN Six Sigma, IPMA og Holacracy.

Natasha Lefort

Natasha Lefort

Graphic Designer

Rasmus Filrup

Rasmus Filrup

Technical Student Assistant

Rasmus studerer Informationsvidenskab på Københavns Universitet og er specialiceret i digitalisering, information management og information architecture. Til dagligt varetager han en række IT relaterede opgaver som ServiceNow- og web udvikling. 

Steffen Bolvig Hansen

Steffen Bolvig Hansen

Student Assistant

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon