Året der gik: et tilbageblik på 2021

Året der gik - 2021 i retrospekt

Da vi gik ind i år 2021 var det som en ny-fusioneret virksomhed. Med sammenlægningen af Metier og Westergaard ville vi skabe et unikt specialisthus, der arbejder med ”better projects, agile leadership and IT service management” – og et hus hvor vi binder kompetenceudvikling, rådgivning og teknologi sammen. Et år er nu gået, og vi kan med stor glæde konstatere, at vores kunder og samarbejdspartnere har taget rigtig godt imod MetierWestergaard

Online First

Story Telling5

Men året startede ikke helt som planlagt.

Vi havde håbet, at vi hurtigt ville være fri af COVID-19 og kunne komme tilbage til en normal hverdag. Det skulle hurtigt vise sig at være alt for optimistisk.

Således holdt vi alle kurser online helt frem til juni, hvor vi med stor entusiasme – og mange kursister – kunne slå dørene op til klassekurser. Intet er så skidt .... og perioden har gjort os dygtige til at lave engagerende online træning bl.a. ved brug af nye værktøjer.

Miró blev et af vores nye favoritværktøjer, og det muliggjorde gruppearbejde selv om den ene sad i Thisted og den anden i Sorø.

Vores superflex online koncept, med kurser fordelt fleksibelt ud over flere dage, blev meget populært og et godt alternativ for alle, der ikke synes at 8 timer foran skærmen var attraktivt. Vi satte også stor pris på, at vi kunne tilbyde vores kursister e-læring indenfor PRINCE2, Scrum og ITIL.

Og selv konsulentopgaver, som vi til enhver tid ville have svoret kun kunne løses fysisk, blev nu afviklet online – og med succes. COVID-19 flyttede vores digitale barrierer!

 

 

Netværksgrupper Kickoff

Nye lokaler i hjertet af København

Vel tilbage i fysiske rammer, var det tid for MetierWestergaard at rammerne blev fornyede, og vi flyttede i august fra Herlev til Østerbro, i fantastiske lokaler i den gamle Toldbod ved Østerport station.

I fælles lokaler med Center For Ledelse (CfL) var vi for alvor klar til 2. halvår. Vi lagde ud med housewarming og re-lancering af vores netværk. Det var en fantastisk eftermiddag, hvor adm. direktør hos Statens IT, Michael Ørnø lagde vejen forbi os og inspirerede os alle. Og vi fik genstartet tre netværksgrupper, som også igen kunne mødes.

Årets it konference - Deliver Service Value

Året der gik - dsv konferencen

I november måned kunne vi for 23. gang slå dørene op for konferencen Deliver Service Value – 360 graders IT.

Konferencen blev udsolgt, og vi kunne byde 160 deltagere velkomne til to dage med inspiration og dialog om agil transformation, it-service management, kunderejser, projektmodeller, kritiske it projekter, GRC, og meget mere. Og under konferencens middag blev vores forståelse af, hvad der er muligt ved hjælp af magi, udfordret.

Vi og vores sponsorer på konferencen kunne, efter de to dage, takke af for en super konference, og vi glæder os allerede til at byde velkommen til næste års konference.

Nye kollegaer - nye kompetencer

Året har budt på vækst i vores forretning, og derfor har vi også kunnet byde velkommen til nye profiler i vores team.

Vi har kunne sige velkommen til Timo Larsen, Lars Zobbe, Caspar Miller og senest Britt Stadler, som starter ved årsskiftet - og de har bibragt vores team nye stærke kompetencer.

Ledelse

Vi glæder os til 2022!

Nu går året på hæld, og desværre er COVID-19 tilbage.

Vi håber, at der ikke blive nedlukninger i samme grad som sidste år, men vi er forberedt i forhold til at konvertere aktiviteter til online, såfremt det bliver nødvendigt.

Vi lancerer også flere online kursusformater, bl.a. Leading SAFe som Superflex, og så sælger vi spændende kombinationspakker på e-læring, så det er muligt at tage flere certificeringer til en meget attraktiv pris.

 

Vi glæder os til 2022, og ønsker alle jer en glædelig jul og et godt nytår.