Om MetierWestergaard

Vi er Danmarks førende specialisthus indenfor Projekt- og Porteføljestyring, Agile Metoder og IT Service Management. Vi brænder for at hjælpe virksomheder – store som små – med at blive bedre til at levere succesfulde projekter, til at arbejde agilt og til at arbejde professionelt med it service management.

Scroll ned og læs mere

Vi bor i historiske rammer på Østerbro

Vi har også 80 gratis parkeringspladser lige ved døren, så du kan let komme til og fra os!

Vi bor i den historiske gamle Toldbod i hjertet af København. Vores lokaler danner den perfekte ramme om vores kurser, events og seminarer, og vores samarbejdspartner, CFL, sørger for lækker forplejning til vores kursister og besøgende. 

LOGO

Metier + Westergaard = MetierWestergaard

Metier Scandinavia A/S og Westergaard A/S fusionerede i januar 2021 til MetierWestergaard.

Metier blev etableret i 1986, og er førende i Danmark indenfor projekt- og porteføljeledelse samt agile metoder. Westergaard blev etableret i 1998, og er førende i Danmark indenfor IT Service Management.

Vi er et hus med seniorprofiler og specialister, og vi dyrker at kunne vores metier til fingerspidserne. Vi er passionerede om det, vi gør, og den forskel, vi gør for vores kunder.

Vores kunder

Vi arbejder for en lang række danske og internationale kunder, både store og små virksomheder og offentlige såvel som private. Fælles for vores kunder er, at de har valgt MetierWestergaard fordi de ved, at vi har en dyb faglig indsigt og at vi leverer løsninger sammen med vores kunder. Vores erfaring er, at kun på den måde kan vi levere vedvarende forandringer.

MetierWestergaard er en del af Metier OEC netværket med hovedkontor i Oslo, og med mere end 300 konsulenter er Metier OEC en vigtig samarbejdspartner for os, når vi arbejder for internationale kunder.

Vores team

MetierWestergaard ledes af to erfarne profiler, Steen Sverker Nilsson fra Westergaard og Maria Juel Kähler fra Metier. De har begge lang erfaring indenfor kompetenceudvikling- og rådgivning og ser på den nye fælles virksomhed som et hus, der kan tilbyde noget unikt. Endvidere er Pernille Rolsted, der ligeledes kommer fra Westergaard, en del af ledelsen og ansvarlig for operations.

Se hele vores team

Kontakt os

Download vores gratis e-bøger