Professionel rådgivning fra et af Danmarks førende specialisthuse

Vi er specialister indenfor projekter og programmer, porteføljeledelse, agile metoder og it-service management. 

Vi skaber varige resultater sammen med vores kunder. Det er vores metier.

Vores tilgang er praktisk og tager afsæt i en solid forståelse af vores kunders organisation og forretning.

Scroll ned og se mere
MW 01

Better Projects – Agile Leadership – Service Value

Vi er stolte af at være førende specialister indenfor vores kerneområder, hvor vi binder people, process og technology sammen.

  • Vi leverer resultater gennem forbedring af processer og governance baseret på best practice men justeret og tilpasset den pågældende situation og organisation. 
  • Vi skaber grundlaget for løbende forbedring gennem træning af organisationen og ved hele tiden at have fokus på at sikre de rette kompetencer i organisationen.
  • Vi hjælper organisationer med at automatisere processer ved at anvende relevante værktøjer og systemer.

Vi arbejder for førende organisationer i Danmark og internationalt, og vi har et stærkt partnernetværk til at støtte vores leverancer. 

Team (1)

Vores team af konsulenter og trænere

Kombinationen af dyb faglig indsigt med praktisk erfaring er vores DNA!

  • Alle vores konsulenter er også undervisere, hvilket vi mener er en unik kombination, idet vi alle står på en solid faglighed, men evner at kombinere den teoretiske og den praktiske tilgang.
  • Vi bygger således på best practice når vi skaber skræddersyede løsninger hos vores kunder.
  • Alle vores konsulenter har årelang erfaring fra en bred vifte af brancher og industrier. 
  • Vi har et stort fokus på at skabe reel forandring. Vi taler om "Make it happen & Make it stick". Det handler  om indsigt men endnu mere om adfærd, og vores erfaring er, at adfærd ikke er så let at ændre, som man fristes til at tro.
Ydelser

Vores rådgivningsydelser hjælper organisationer med at skabe varige forbedringer

Vi arbejder ud fra en 360 graders tilgang med integreret fokus på rådgivning, kompetenceudvikling og implementering

Vi arbejder på strategisk, taktisk og operationelt niveau, og vi er involveret i alt fra digital eller agil transformation til procesoptimering og valg af systemer - indenfor vores kerneområder: Projekter og Programmer, Agile Metoder og IT Service Management. 

Med afsæt i en solid forståelse af vores kunders situation bygger vi en tilgang og løsning, som passer den givne organisation - både i omfang og hastighed. 

Vores ydelsesområder er illustreret til højre. 

Systemunderstøttelse (ITSM OG PPM løsninger)

Vi har i årtier hjulpet organisationer med at vælge, implementere og optimere PPM og ITSM løsninger og systemer for herigennem at understøtte effektiv projekt- og porteføljestyring og IT service management.

Læs mere om denne ydelse her.

Agile kursus

Hvordan fungerer et samarbejde med os?

Når vi samarbejder med organisationer understreger vi, at det tætte samarbejde er altafgørende for succes. Vi kan ikke skabe en succes for vores kunder alene. Det må ske sammen. Ikke mindst fordi vi er i organisationen i en periode, og derfor må det være vores uscceskriterie, at organisationen er i stand til at arbejde videre uden os, den da vores engagement ophører.

Vi arbejder ofte med en tanke om, at initielt i et samarbejde med en kunde er vores rolle primært rådgivende. Vi vil gerne hurtigt muligt etablere et core team med kunden, og dette core team vil løbende få rolle som S:W:A:T team - dem der skal drive forandring men også være champions på new ways of working. Lykkes vi med den opgave, vil vores rolle løbende gå fra den rådgivende over i den mere coachende og faciliterende.