Change Management, ledelse og facilitering

Tag et Change Management kursus fra APMG, som er den ultimative forandringsleder uddannelse, der lærer dig at arbejde med transformationer og transition. 

Vores kurser i forandringsledelse er internationalt anerkendt på niveau med ADKAR og kan være et godt skridt på vejen til en karriere indenfor Change Management som forandringsleder.

Vi tilbyder også en række andre spændende kurser indenfor ledelse, facilitering og team-performance. 

Se oversigt over kurser og datoer
 1. APMG Change Management Foundation

  APMG Change Management Foundation

 2. APMG Change Management Practitioner

  APMG Change Management Practitioner

 3. Styregruppetræning

  Styregruppetræning

 4. Leder uden personaleansvar

  Leder uden personaleansvar

 5. Det Effektive Team

  Det Effektive Team

Kurser i forandringledelse - APMG Change Management kurser

Hvad er forandringsledelse? Og hvad får jeg ud af et change management kursus?

Kurser i forandringsledelse hos MetierWestergaard

Uanset hvilken funktion du har – projektleder, linjeleder, kommunikationsmedarbejder eller noget helt 4. - er et change management kursus relevant for dig.

 

Change Management handler om mennesker og vores forskellige tilgange til forandring.

Det handler om at skabe en organisationskultur, der rettidigt kan foretage de nødvendige ændringer der kræves, for at imødekomme kundens og omgivelsernes omskiftelige forventninger og krav.

Hvorfor forandringsledelse?

Verden er i den grad blevet uforudsigelig og derfor er organisationers evne til at tilpasse sig til forandringer afgørende for at være konkurrencedygtig. Samtidigt foregår også innovation med hidtil uset hastighed, kompleksitet og global rækkevidde. Ledere og teamledere har behov for at kunne levere kontinuerlige resultater med langt højere grad af agilitet end tidligere og ofte med geografisk spredte teams.

Udvikling af organisationer og projekter lykkes kun, hvis de understøttes af effektiv, organisatorisk forandringsledelse. Implementering af nye forretningsgange, teknologi, kompetencer, mv. forudsætter en opmærksomhed på den ønskede forandring i adfærd hos den enkelte medarbejder og særligt fokus på den kultur, der er i organisationen og hvordan den er en med- eller modspiller i forhold til en forandring.

Organisatorisk forandringsledelse er transitionsprocessen fra organisationens nuværende stadie til et ønsket, nyt stadie. At lede en sådan transformation kræver dedikeret forandringsledelse med henblik på at øge organisationens forandringsparathed.

Vores tilgang til forandringsledelse bygger på Best Practice gennem Change Management fra APMG International. Med afsæt i tilpassede tilgange hjælper vi med at gennemføre projekter og forandringsinitiativer succesfuldt. Vi arbejder også med at forankre change management elementer i jeres projektmodel, ligesom vi udvikler ledere og projektledere til at blive bedre forandringsledere.

Change APMG

Hvad er forandringsledelse (Change Management)?

Change Management er en internationalt anerkendt certificering fra APMG International ™ i England. APMG International™ har samlet velafprøvede tilgange til at håndtere de menneskelige og organisatoriske faktorer i forandringsprocesser, og har udviklet et stærkt forandringsledelseskursus baseret på disse best practice tilgange.

Hvad er forandringsledelse med APMG International™? 

Grundlaget for APMG’s Change Management-certificeringer er bogen The Effective Change Manager’s Handbook – Essential guidance to the change management body of knowledge”. 

Den er skrevet i samarbejde mellem det globale netværk Change Management Institute (CMI), APMG International™ og 600 Change Managers fra hele verden.  Sammen har de beskrevet de metoder, der har størst evidens for at skabe, eller bidrage til, succesfuld forandringsledelse. 

Hvad lærer jeg på et kursus i forandingsledelse?

Med et forandringsledelseskursus bliver du i stand til at gennemføre og bidrage til vellykkede forandringer på en professionel, struktureret og effektiv måde. Tilgangene øger sandsynligheden for at organisationen kan realisere de ønskede gevinster og den forventede forretningsværdi af igangsatte forandringsinitiativer. 

Vores APMG Change Management kurser:

Coaching af teams kurser hos MetierWestergaard

Ledelse og facilitering

At skabe succes i en organisation kræver god ledelse

Derfor er ledelse også helt afgørende, når vi vil skabe succesfulde projekter, evne at arbejde agilt og derigennem skabe resultater og når vores IT service management skal optimeres. Derfor stiller vi også skarpt på ledelsesdisciplinen og nogle af de nye tendenser indenfor ledelse, inspireret af bl.a. servant leadership fra den agile verden og holacracy.

Vi ved også, at evnen til at facilitere er væsentlig for at motivere teams og skabe fælles forståelse. Facilitering er også en væsentlig del af arbejdet i projekter og i den agile organisation.

Vores kurser i ledelse og facilitering

Hvis ikke du har fundet et ledelseskursus, som du finder relevant her, så ring til os. Vi laver løbende specialforløb. 

Change Management, ledelse og faciliteringskurser i København og Århus

Kursus Startdato Varighed Kursusform Sprog Lokation Liste-/medlemspris
Leder uden personaleansvar 09-09-2024 6 dag(e) Klassekursus DA København DKK 33.900 / 30.510
APMG Change Management Foundation 17-09-2024 3 dag(e) Klassekursus EN København DKK 12.500 / 11.250
Leder uden personaleansvar 24-09-2024 6 dag(e) Klassekursus DA CfL, Aarhus DKK 33.900 / 30.510
APMG Change Management Practitioner 12-11-2024 2 dag(e) Klassekursus DA København DKK 10.500 / 9.450
APMG Change Management Foundation 25-11-2024 3 dag(e) Klassekursus DA København DKK 12.500 / 11.250
Leder uden personaleansvar 02-12-2024 6 dag(e) Klassekursus DA København DKK 33.900 / 30.510
APMG Change Management Foundation 03-12-2024 3 dag(e) Klassekursus DA Aarhus DKK 12.500 / 11.250

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende kurserne, er du altid meget velkommen til at kontakte: