Rådgivning i Change Management og Ledelse

Arbejder du med forandringer – eller skal du til det? Skal du til at implementere en ny arbejdsproces, et nyt it-system eller måske skal jeres organisation til at arbejde mere agilt eller omorganiseres?

Så kan vi hjælpe dig og din organization på vej, i form af professionel rådgivning og støtte hele vejen.

Scroll ned og læs mere
Change Management APMG

Rådgivning i Forandringsledelse (Change Management) og Ledelse

Med afsæt i Change Management tilgangen fra APMG, hjælper vores erfarne konsulenter med at gennemføre projekter og forandringsinitiativer succesfuldt.

Du får rådgivning og støtte hele vejen til dit forandringsprojekt, så du aldrig står alene men kan læne dig op ad konsulenter og deres mange års erfaring i at lede forandringsprojekter.

Change Management handler om mennesker og vores forskellige tilgang til forandring. 

Det handler derfor om at skabe en organisationskultur, der rettidigt kan foretaget de nødvendige ændringer, der kræves for at imødekomme kundens og omgivelsernes omskiftelige forventninger og krav.

Men en organisationskultur ændres ikke fra den ene dag til den anden, hvorfor det til tider kan være nødvendigt med lidt hjælp udefra - det er her vi og vores erfarne konsulenter kommer ind i billedet. 

Udvikling af organisationer og projekter lykkes kun, hvis de understøttes af effektiv, organisatorisk forandringsledelse, og det er vi eksperter i.

Implementering af nye forretningsgange, teknologi, kompetencer, mv. forudsætter nemlig en opmærksomhed på den ønskede forandring i adfærd hos den enkelte medarbejder. I arbejdet med at implementere forandringer skal der være særlig fokus på kulturen i organisationen og hvordan den er en med- eller modspiller i forhold til forandring.

Vores team hjælper med at identificere kulturen så vi sammen kan tage de første skridt imod en kulturtransformation og, derved, succesfuld implementering af jeres forandringsinitiativer.  

Derudover arbejder vi også med at forankre change management elementer i den eksisterende projektmodel, ligesom vi udvikler ledere og projektledere til at blive bedre forandringsledere.

Se vores kurser i Change Management
APMG Change Management forandringsledelse kurser

Tag et Change Management kursus

Hvis din organisation står overfor forandringer, små som store, er det oplagt at sende dig selv og dit team på et kursus i forandringsledelse.

Hvad lærer jeg på et forandingsledelses kursus?

På vores Change Management kursus lærer du at gennemføre og bidrage til vellykkede forandringer på en professionel, struktureret og effektiv måde.

Den måde vi tilgår implementering af forandringer øger sandsynligheden for at organisationen realiserer de ønskede mål og opnår de ønskede gevinster af deres forandringsinitiativer. 

Læs om vores APMG Change Management kurser