Events: Konferencer, netværksmøder, seminarer og roadshows

MetierWestergaard udbyder landets største og mest besøgte konferencer, netværksmøder og seminarer indenfor IT service Management, projektledelse og agile metoder. 

Vi har to store tilbagevendende konferencer, og vi har en række netværk, som det er muligt at komme med i, hvis du er interesseret i at blive fagligt inspireret. Vores netværk er gratis for medlemmer. 

Vi holder også månedlige gratis webinarer. Følg med her på siden. 

Scroll ned og se events

Konferencer

Vi arrangerer hvert år i november den årligt tilbagevendende konference ”Deliver Service Value”, som retter søgelyset mod den udvikling, der sker i vores branche.

For projektledere og alle der arbejder med projekter, har vi den årlige 'Projektledelse i praksis konference'

Deliver Service Value

Det er her, du i løbet af to intensive dage hører om alt nyt indenfor vores fag, og du får rigeligt med muligheder for networking med dine kolleger i branchen. Er du IT-chef, Service Desk chef, IT-leder, team leder, gruppeleder eller en engageret og nysgerrig tekniker, er denne konference stedet at være.

Projektledelse i Praksis

En dag for alle der arbejder i eller med projekter. Vi dykker ned i hvorfor projekter lykkes, hvorfor det nogle gange går galt og hvad god praksis er. Det er en dag med praktiske eksempler og spændende projekter fra en række forskellige brancher - fordi vi tror på, at man kan lære fra projekter på tværs af brancher.

Andre konferencer

Andre konferencer udbyder vi, når vi ser et behov for at sætte fokus på vigtige temaer indenfor vores fagområde.

 

Seminarer og webinarer

Vores seminarer og webinarer skal gøre deltagerne klogere på kort tid. Det betyder ofte, at vi i løbet af en halv eller hel dag sætter fokus på et aktuelt emne, som vi indkalder specialister, eksperter og praktikere til at fortælle om. Vores webinarer afholdes online og varer typisk 1 time.

Vi holder løbende seminarer og webinarer. 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har et emne, som du ønsker, at vi skal tage op!

Se oversigt over vores gratis webinarer her.

Kommende events

maj 2024

november 2024

Afholdte events

november 2023

november 2022

november 2021