Events: Konferencer, seminarer, webinarer og roadshows

MetierWestergaard udbyder landets største og mest besøgte IT service management konferencer, seminarer, webinarer og roadshows.

Scroll ned og se events

Konferencer

Vi arrangerer hvert år i november den årligt tilbagevendende konference ”Service Desk & IT Service”, som retter søgelyset mod den udvikling, der sker i vores branche. Hvor går Service Desk og IT-afdeling hen?

Det er her, du i løbet af to intensive dage hører om alt nyt indenfor vores fag, og du får rigeligt med muligheder for networking med dine kolleger i branchen. Er du IT chef, Service Desk chef, IT leder, team leder, gruppeleder eller en engageret og nysgerrig tekniker, er denne konference stedet at være.

Andre konferencer udbyder vi, når vi ser et behov for at sætte fokus på vigtige temaer indenfor vores fagområde.

 

Seminarer, webinarer og roadshows

Vores seminarer, webinarer og roadshows skal gøre deltagerne klogere på kort tid. Det betyder ofte, at vi i løbet af en halv eller hel dag sætter fokus på et aktuelt emne, som vi indkalder specialister, eksperter og praktikere til at fortælle om.

Et godt eksempel er ITIL 4 lanceringen, hvor MetierWestergaard i starten af 2019 på en række meget velbesøgte roadshows rundt i landet informerede om ITIL 4’s formål, indhold og tidsplaner.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har et emne, som du ønsker, at vi skal tage op!

Kommende events

december 2021

Afholdte events

november 2021

oktober 2021

september 2021

juni 2021

maj 2021

april 2021

marts 2021