Gratis PRINCE2® Webinar: Hvad vil du vide om PRINCE2® og PRINCE2 Agile®?

Se eller gense "Hvad vil du vide om PRINCE2® og PRINCE2 Agile®?" webinaret

Vores PRINCE2®-eksperter og undervisere Martin Vojdeman og Steen Knudsen er stærkt begejstrede for PRINCE2® og ikke mindst PRINCE2 Agile®.

PRINCE2® er i Danmark de facto standarden for projektledelse, og rigtigt mange virksomheders projektmodeller er baseret på PRINCE2®.

PRINCE2® Agile er hastigt på vej frem, og tilbyder en solid model for at tage agile elementer ind i måden man driver projekter på.

Vores PRINCE2® eksperter bliver i dagligdagen mødt af mange spørgsmål omkring metoderne, og vi har derfor besluttet at lave et webinar, hvor I kan få svar på nogle af de spørgsmål, som i måtte sidde med.

 

Vi spurgte og I har svaret! Vi kom frem til disse 3 mest populære spørgsmål, som er fremhævet forneden:

- Hvad er PRINCE2® Agile – stadig PRINCE2® eller noget helt nyt?
- Er PRINCE2® ikke en voldsomt bureaukratisk metode, som er for tung til de fleste små og mellemstore virksomheder?
- Hvis man gerne vil arbejde mere agilt, hvorfor så ikke bare Scrum eller SAFe® – er PRINCE2® Agile overhovedet relevant?


Vi afsluttede afstemningen d.7 juni kl.12, og vi har herefter skræddersyet et webinar udfra jeres ønsker og kommentarer.

Tak for deltagelse!

  • Steen Knudsen
   • Steen Knudsen

   • Seniorkonsulent og træner
   • Steen er en akkrediteret Prince2® træner og ITIL® Expert.

    Steen har de seneste 15 år arbejdet med projektledelse, governance, strategi, IT Service Management og procesoptimering i roller som projektleder, konsulent og leder.

  • Martin Juhl Vojdeman
   • Martin Juhl Vojdeman

   • Seniorkonsulent og træner
   • Martin er Senior Management Consultant og underviser. Han er en akkrediteret Prince2®/Prince2® Agile, SAFe® (SPC5), DevOps og ITIL4® - træner. 

    Martin har de seneste 20 år arbejdet med projektledelse, governance, strategi, IT Service Management og procesoptimering i roller som projektleder og konsulent. Derudover har han erfaring med agile transformationer i små og store virksomheder.