Hvad får man ud af at tage et Scrum Master online kursus?

Hvad får man ud af at tage et Scrum Master online kursus?

Vi bliver tit spurgt hvad vores Scrum Master online kursus går ud på, og hvad man får ud af det. En af vores kursister har givet os en fantastisk anmeldelse af kurset og den værdi det giver.

Jens Leth-Jørgensen, Senior Bid Manager, Projektleder, Managing Consultant og Senior Project Management Consultant.

Hvad syntes du om kurset? 

"Kurset fungerede rigtig godt i forhold til mit ønske om at blive certificeret Professional Scrum Master, og passede til min foretrukne måde at lære på.

Måske findes der nogen der blot kan læse The Scrum Guide (fra Scrum.org), tage prøve-tests og så bestå PSM I certificeringen, men du får langt bedre odds for at bestå og en signifikant bedre forståelse og indsigt med Metier Westergaard og Area9’s e-læringsplatform til Scrum Master kombineret med bogen Scrum Done Right. " 

Hvordan skabte kurset værdi for dig? 

"Scrum Master kurset gav mig dybde i min agile viden. Jeg er allerede certificeret PRINCE2 Agile Practitioner, men fik med scrum master kurset en dybere indsigt. Videnen som Professional Scrum Master gør, at du er bedre klædt på til at tage diskussion om, hvordan de agile leverance metoder og værdisættet i Scrum passer ind i PRINCE2’s projekt principper, processer, roller og præstationsmål."
Hvad syntes du om e-lærings platformen?   
"Jeg er meget fascineret af e-læringsplatformen fra Area9 – den fungerer næsten som en ægte sparringspartner – og bliver ved med at udfordre dig, idet den lærer din svage og stærke punkter og bliver stædigt ved at hjælpe dig i mål."   

Hvordan skabte det værdi for dig at platformen er adaptiv?    

"Glem alt om de tidligere e-læringsplatforme du måske har prøvet – Metier Westergaard’s og Area9’s platform er et helt andet game: Kald det bare ægte adaptiv læring.
Og hvad betyder så det? Det betyder at: 
 • At e-læringen tilpasser sig dig, dit niveau og hvordan du svarer på spørgsmålene – og gør det løbende. 
 • At du løbende kan sætte dit eget niveau op eller ned (Nybegynder, Let øvet, Kompetent, Rutineret, Ekspert) og e-læringen giver dig mere eller mindre ’coaching’ eller forklaring til emnerne.   
 • At du før du svarer på et spørgsmål vælger om du tror at ”Jeg ved det”, ”Tror jeg ved det”, ”Ikke sikker” eller ”Ved ikke” – hvis du vælger ”Jeg ved det” og så svarer rigtigt så er alt godt. Men svarer du ”Jeg ved det” og så forkert så kommer din Coach (hun findes med billede i hjørnet) til dig beder om mere ærlighed og selvindsigt. 
 • At de spørgsmål du svarer forkert på i hvert modul kommer tilbage til dig igen og igen indtil din e-lærings coach føler sig sikker på at du mestrer emnet
 • En biblioteksfunktion gør at du kan vende tilbage til modulerne og helt i detaljer og vælge enkelte dele til en Refresh. Derfor behøves du ikke at tage hele moduler hvis du blot føler at det er enkelte ting som ikke har bundfældet sig helt.
 • At du får feedback på det hele – ikke bare hvor langt du er kommet men også hvordan din læringsstil er med feedback og points på Viden (hvad du ved og forstår), Gnist (din evne til at blive ved trods vanskeligheder) og Metalæring (din evne til at reflektere over hvad du og ikke ved)."  
Hvad var din overordnede oplevelse af kurset?  
"Jeg er tilfreds og materialet klæder dig godt på til certificeringen. Bogen Scrum Done Right giver en god og tilpas kortfattet uddybning af emnerne i The Scrum Guide – som er selve biblen i Scrum sammenhæng.   Jeg kunne måske godt at have brugt en enkelt spørgetime – ligesom jeg havde det til PRINCE2 Agile Practitioner kurset."  
Hvad skal du bruge kurset/din nye viden til?    
"Jeg vil gerne tilbage på projektleder-PMO sporet og den videns parathed du opnår gennem kurserne PRINCE2 Agile og Scrum Master er helt nødvendig hvis du skal være med at tilpasse og skære projekt processer og metoder til hos virksomheder."
E Læring DK

Læs mere om vores Scrum Master forløb

Hvis du er interesseret i Scrum Master certificeringen, men ikke helt er sikker på om Scrum er relevant for dig, kan du prøve e-læringen ganske gratis hos os!

Du får adgang til en demo, hvor du bliver introduceret til den adaptive læringsplatform og kursus materialet. På den måde kan du selv se, om Scrum Master vejen er interessant for dig. 

 

Du kan også læse mere her om alle vores Scrum Master kurser, og se vores gratis webinar hvor vi forklarer hvad Scrum Master kurset går ud på. 

Danmarks førende Scrum Master konsulent og underviser.

Hos MetierWestergaard har alle vores konsulenter mange års praktisk erfaring og alle brænder for at undervise. Troels Jakobsen er førende indenfor Scrum i Danmark og har udviklet vores Scrum Master e-læring.

  • Troels Jakobsen
   • Troels Jakobsen

   • Seniorkonsulent og træner
   • Troels er Agile Coach og akkrediteret træner i SAFe® (SPC5 & RTE), samt forfatter til bogen "Scrum Done Right". Med 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver er Troels specialiseret i agil produktudvikling, højtydende teams og agile værktøjer.