Hvad kan PRINCE2® bruges til?

Hvad kan PRINCE2 bruges til?

Svaret er: Rigtig mange ting, bl.a. til at skifte spor i sin karriere. Det er vores egen Annette Højen Sørensen et rigtig godt eksempel på.

Ahs

Fra klassisk arkæolog til PRINCE2® underviser hos Metier

På udgravning i Jordan fik Annette smag for projektledelse. En ph.d. og en postdoc gav yderligere erfaring, men det var først efter hun tog en certificering i PRINCE2® Foundation og Practitioner, at Annette fik banet sig en ny karrierevej uden for universitetsverdenen.

Nu underviser Annette for Metier – både i PRINCE2-certificeringskurser, men også i mere generelle kurser inden for projektledelse og risikostyring. Samtidig har hendes fortid som forsker og universitetsunderviser givet hende de helt rette forudsætninger til at udvikle læringsmateriale til både traditionelle kurser og digitale læringsløsninger.

Læs alt om Annettes vej til PRINCE2 og Metier hos Dansk Magisterforening, som netop har skrevet en artikel om Annettes karriereskift.

 

Hvis du vil vide mere om hvad PRINCE2 kan bruges til, kan du få inspiration her:

Om Annette Højen

  • Annette Højen
   • Annette Højen

   • Seniorkonsulent & underviser
   • Annette er underviser og seniorrådgiver i projektledelse og forandringsledelse. Hun er akkrediteret lærer i PRINCE2®, PRINCE2 Agile® og Change Management APMG. 

    Annette er også akkrediteret læringsingeniør (Area9) og har specialiseret sig i udviklingen af ​​vores AI-baserede e-læring. 

    Annette har mere end 15 års erfaring som projektleder, teamleder og underviser.