Hvad skal man kigge efter, når man leder efter elæring?

E-læring best practices: Hvad skal man kigge efter, når man leder efter e-læring?

E-læring er for dig, der gerne vil udbygge dine kompetencer, men foretrækker at kunne gøre det online og helt fleksibelt, når det passer ind i din hverdag!

E-læring er en kursusform der er yderst eftertragtet, især nu hvor COVID-19 atter påvirker vores arbejdsliv. Hvad skal man så kigge efter, når man vælger et e-lærings kursus? 💻

 

 

PRINCE2 ATO Logo
Akkreditering eksempel

1. Er det en akkrediteret partner?

Vær sikker på dit elæringskursus tages med en akkrediteret partner, som tilbyder anerkendte certificeringer. Tjek at udbyderen har et "certified" badge, så du er sikker på du får den officielle certificering, f.eks. fra PRINCE2, PeopleCert, Scaled Agile, etc.

 

elæring hvad skal man kigge efter - reviews

2. Evalueringer eller Reviews

Besøg udbydernes hjemmesider og Sociale Medier, for at se om der ligger offentlige brugerudtalelser og anmeldelser omkring elæringskurserne de udbyder.

 

 

elæring hvad skal man kigge efter -demo

3. Kan du prøve en kursus demo?

Tilbyder de en gratis demo, så du kan prøve elæringskurset af først?

Det bliver mere og mere normalt at kursusudbydere tilbyder en gratis demo af deres e-læring, så man kan prøve om det format de tilbyder passer éns læringsstil og temperament.

 

 

elæring hvad skal man kigge efter - adaptiv

4. Er platformen traditionel eller adaptiv?

På en traditionel e-læringsplatform skal du gå fra start til slut i dit kursusforløb, og du skal bruge lige lang tid på alle emner i kurset, uanset dit niveau af viden. De fleste af disse platforme er 100% videobaseret, og derfor skal man forvente at se al video igennem for at have dækket hele pensum.

På en adaptiv platform er kurset struktureret anderledes! Her kommer du primært til at bruge tid og fokus på de emner, hvor du har behov for at opbygge viden, da platformen kan identificere hvilke emner, du har viden indenfor, og hvilke emner du ikke er stærk i endnu. Det betyder, at du kan spare tid og få et tilpasset kursus, når du tager dit kursus på en adaptiv platform. Disse adaptive platforme er ikke 100% videobaseret men arbejder med forskellige læringsformater.

 

 

elæring hvad skal man kigge efter - sparring med instruktør

5. Sparring med instruktør inkluderet?

Få udbydere tilbyder sparringssessioner med en erfaren instruktør, undervejs i dit elæringsforløb . Dette kan være yderst givtigt for din samlede læring. Undersøg derfor, om der er denne mulighed som en del af pakken.

Vi ønsker dig alt det bedste på din e-læring rejse 🚀

 og husk at du altid kan give os et ring eller sende os en besked/mail, hvis du har spørgsmål til e-læring generelt eller vores egen adaptive e-læring!

Se vores e-læringskurser
 • Vi sidder klar til at svare, hvis du har spørgsmål!

  • Diana Monberg
   • Diana Monberg

   • Operations & Marketing Coordinator
   • Diana har været en del af vores hold siden 2021, og hendes primære fokus har altid været kundeservice. Hun brænder for at sikre, at hver eneste kunde forlader vores virksomhed med en tilfredsstillende oplevelse og et smil på læben.

    Hun arbejder til dagligt med den operationelle del af virksomheden, koordinerer vores marketingaktiviteter og er ellers en sand handywoman.

  • Pernille Høj Rolsted
   • Pernille Høj Rolsted

   • Chef for operations
   • Pernille har arbejdet i mere end 25 år med kurser og konferencer – de sidste 20 år i Westergaard, nu MetierWestergaard. Pernille er ansvarlig for den daglige drift og er ansvarlig for kurser, økonomi og HR.