Metier Scandinavia A/S og Westergaard A/S fusionerer

20D7788xw Wide 980X551

Fusion skaber Danmarks førende specialisthus indenfor Projekt- og Porteføljestyring, Agile Metoder og IT Service Management

Metier Scandinavia A/S og Westergaard A/S fusionerer til MetierWestergaard

Selv om 2020 har været et vanskeligt år for mange, er både Metier og Westergaard kommet positivt igennem året, og derfor styrker vi nu vores position yderligere på markedet, ved at bringe vores respektive stærke kompetencer sammen.

MetierWestergaard bliver førende indenfor Projekt- og Porteføljeledelse, Agile Metoder og IT Service Management. Vi ser at stadig flere virksomheder har behov for at styrke deres organisation indenfor disse områder – ikke mindst drevet af massiv digitalisering. Vi er specialisthuset, der kan understøtte den rejse.”Jeg har arbejdet mange år som konsulent, og jeg har set behovet for specialisthuset, som virkelig kan sit “metier” indenfor projekter og det agile, og vi har i Metier oplevet, at virksomheder er interesseret i vores seniorprofiler med dyb faglig indsigt og fokus på at få en forandring til at ske. Med fusionen med Westergaard viderefører vi dette, men udvider til også at arbejde indenfor IT Service Management”, siger Maria Juel Kähler, direktør i MetierWestergaard.

”Der er mange virksomheder, som arbejder både med forbedringer indenfor IT service management og kigger på mere agile arbejdsformer eller samspillet mellem drift og udviklingsprojekter. Derfor giver MetierWestergaards samlede værditilbud rigtig god mening. Samtidig er vi et hus, som kan binde kompetencer, processer og teknologi sammen, og det er afgørende for at skabe gode resultater”, understreger Steen Sverker Nilsson, direktør i MetierWestergaard.

Erfaren Ledelse af MetierWestergaard

MetierWestergaard vil blive ledet af to erfarne profiler, nemlig Steen Sverker Nilsson fra Westergaard og Maria Juel Kähler fra Metier. De har begge lang erfaring indenfor kompetenceudvikling- og rådgivning og ser på den nye fælles virksomhed som et hus, der kan tilbyde noget unikt. Endvidere vil Pernille Rolsted, der ligeledes kommer fra Westergaard være en del af ledelsen og ansvarlig for operations.

Begge virksomheder bringer nye innovative læringsplatforme ind i MetierWestergaard

”Vi har udviklet e-læring på en ny adaptiv læringsplatform, Area9 Rhapsode, som gør at vores kursister opnår meget mere effektiv læring. Det er unikt, og noget som flere og flere store virksomheder kigger ind i i forhold til at sikre løbende kompetenceudvikling så omkostningseffektivt som muligt.”, forklarer Maria Kähler.

Steen Sverker uddyber: ”Med Covid-19 epidemien har vi for alvor set behovet for at tænke kompetenceudvikling ud af klasserummet og ind på nye platforme. Vi har oplevet en enorm stigning i interessen for digital kompetenceudvikling det seneste år, og vi er overbevist om, at den tendens er kommet for at blive, fordi mange har set værdien af den fleksibilitet det medbringer”.

I forbindelse med fusionen fortæller bestyrelsen endvidere, at virksomheden vil investere markant i yderligere udvikling af nye læringsplatforme og koncepter, for på den måde at cementere virksomhedens position i det danske marked som førende indenfor e-læring og virtuel træning.

Vores historie

Westergaard blev etableret i 1998, og er førende i Danmark indenfor IT Service Management.
Metier blev etableret i 1986, og er førende i Danmark indenfor projekt- og porteføljeledelse samt agile metoder.

Du kan læse mere om Westergaard A/S og deres spidskompetencer på deres hjemmeside, westergaard.dk.

Om ledelsen

  • Maria Juel Kähler
   • Maria Juel Kähler

   • Direktør
   • Maria har gennem hele sin karriere arbejdet med forbedring af organisationer – både i konsulentroller og i linjelederroller.

    Hun har arbejdet på øverste ledelsesniveau i de sidste 15 år i både nationale og internationale virksomheder. 

    Maria har stor erfaring med ledelse og ledelse, inden for strategi, digitalisering og procesoptimering. Hun har drevet store projekter og transformationer, hvor hun har arbejdet for nationale og internationale virksomheder. Maria arbejder tæt sammen med kunderne og har fokus på at skabe løbende forbedringer.

  • Steen Sverker Nilsson
   • Steen Sverker Nilsson

   • Direktør
   • Steen har arbejdet med IT Service Management og projekledelse i mere end 20 år. Dels som konsulent med udvikling af organisation og processer og dels med undervisning på ITIL og andre relaterede kurser.

    Steen arbejder tæt sammen med vores kunder og er blandt andet salgsansvarlig hos MetierWestergaard.