Ny PRINCE2® 7 – alt det praktiske, du skal vide!

PeopleCert har lanceret en ny version af PRINCE2, nemlig version 7. I vores blog (her) kan du læse om, hvad det nye indhold er. I denne blog gennemgår vi alt det praktiske omkring den nye version, og vi svarer på de mest stillede spørgsmål fra vores kursister. Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål i nedenstående, så ring endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvornår er den nye version blevet lanceret?

Den nye PRINCE2 7 blev  lanceret d. 11. september 2023. Men den tidligere version 6 eksisterer fortsat, og du kan tage eksamen i version 6 helt frem til efteråret 2024.

Der er lanceret en ny version 7 af PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner. PRINCE2 Agile er der ikke lanceret en opdatering af.

Hvilke sprog er den nye version lanceret på?

Den nye PRINCE2 7 er lanceret på engelsk. Der følger i 2024 versioner på hovedsprog, men der er endnu ikke planlagt en lancering af en dansk version.

Alle Prince2 7 kurser gennemføres med engelsk bog, engelsk kursusmateriale og engelsk eksamen. Vi afholder kurser hvor instruktøren taler dansk, men også kurser, der gennemføres helt på engelsk. Hvis der står ”engelsk” i kursusoversigten, betyder det, at instruktøren taler engelsk.

Hvad hvis jeg gerne vil til eksamen på dansk?

Du kan frem til 1. september 2024 fortsat tage PRINCE2 version 6 kurser hos os (både Foundation og Practitioner), hvor du kan vælge at få bogen på dansk, undervisningsmaterialet er på dansk og du kan tage eksamen på dansk. Du får altså fortsat en fuldt ud gyldig certificering, men kan vælge den på dansk.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en PRINCE2 Foundation version 6, men gerne vil opgraderes til PRINCE2 7.

Har du allerede en PRINCE2 Foundation version 6 og gerne vil opgraderes til PRINCE2 7, så er det vores anbefaling , at du tilmelder dig et PRINCE2 7 Practitioner kursus, da du herved får opgraderet din Foundation. Det kræver dog at du tilkøber PRINCE2 7 bogen, da den ikke er med i Practitioner kurset (da dette er bygget på Foundation, hvor bogen er en del af prisen).

Har I PRINCE2 e-læring i den nye version?

Vi tilbyder fortsat dansk PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner e-læring i version 6. Vil du have e-læring på dansk findes det kun i version 6 – sådan er det hos alle udbydere.

Vi tilbyder også fortsat PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner e-læring på engelsk i version 6, som er på samme læringsplatform som vores PRINCE2 Agile Practitioner. Hvis du skal tage alle tre moduler, er der en stor fordel i at købe vores samlede pakke, hvor du får alle kurser på samme platform og samtidig til en god pris.

Hvis du vil have PRINCE2 7 e-læring, så kommer vores PRINCE2 7 Foundation og PRINCE2 7 Practitioner på engelsk i januar 2024. Hold øje med vores hjemmeside for den nyeste version.