PRINCE2® e-læring review, Caroline Hjælmhof

PRINCE2 e-læring review, af Caroline Hjælmhof Kandidatgrad i Sundhedsfremme & Psykologi (Cand. Mag.)

Det vigtigste for os, er at vores kursister får en positiv og lærerig oplevelse, uanset om du vælger klassekursus, virtuel undervisning eller e-lærings kursus. Dette er et review fra én af vores kursister, der forklarer hvad man kan forvente af vores PRINCE2® e-læring.

Foto Caroline

"Med en uddannelsesbaggrund som Cand. Mag fra RUC i Sundhedsfremme og Psykologi, er jeg trænet i teori, metoder og ikke mindst stærkt samarbejde med mine medstuderende. Når mit studievalg faldt her, har det baggrund i en lyst til at hjælpe og arbejde tæt sammen med mennesker. Mit drømmejob er i en organisation, hvor omdrejningspunktet er centret om at hjælpe og fremme muligheder for medborgere. Her er to projekter ikke ens og der stilles derfor store krav til en medarbejders evner som projektleder.  

Når jeg søger job, oplever jeg ofte, at arbejdsgivere ser efter akademiske meritter gerne suppleret med erhvervsrettede kurser og certificeringer – særligt indenfor projektledelse. Derfor var det naturligt for mig at løfte mit CV med en PRINCE2® uddannelse, som er en internationalt anerkendt uddannelse, der med fordel kan bruges mange forskellige steder.  

Gode råd er ikke altid dyre, hvilket mit forløb hos MetierWestergaard viser. Jeg har nu gennemført en basis PRINCE2® Foundation på Area9® platformen og har i denne forbindelse gjort mig følgende observationer:  

  • Værktøjet er professionelt og strukturen er simpel 
  • Værktøjet er nemt og intuitivt at arbejde med (man behøver ikke en manual) 
  • Værktøjet indeholder en ”audio” funktion, som gør at man kan få læst materialet op 
  • Værktøjet har behagelige farver og brugerinterfacet er stærkt 
  • Værktøjet er teknisk stabilt og det virker bare 

”Alt i alt – har det været en fornøjelse at gennemføre et PRINCE2® foundation e-læring modul ved brug af Area9 platformen”  

Nu har jeg en god solid basis ved min PRINCE2® uddannelse – som giver mig et positivt element på mit CV – og som uden tvivl vil styrke min erhvervs- og uddannelsesprofil. Men jeg har mod på mere. Mit næste skridt er PRINCE2® Agile Practitioner, så jeg på sigt kan mestre både traditionel projektledelse samt agil projektledelse – som i stigende grad er efterspurgt i disse år blandt både danske og udenlandske virksomheder."  

 

Caroline Hjælmhof, Cand. Mag. i Sundhedsfremme og Psykologi.

Klassekurser, online e-læring eller virtuel undervisning

MetierWestergaard er blandt de største udbydere af uddannelse og træning i PRINCE2®, SAFe®, Scrum og andre projektmetoder. Vores kurser leveres enten som traditionelle klassekurser, det være sig fysisk eller virtuelt, eller som online e-læring.

Uanset om vælger klassekurser eller e-læring, får du adgang til vores e-læringsmateriale – for vi synes ikke du skal snydes.

Banebrydende e-læring med adaptive learning

Vores E-læring er baseret på Area9® – en banebrydende platform der med adaptiv tilgang tilpasser stoffet til den enkelte kursist. Med andre ord kan kursustiden gøres op til 50% kortere, hvis man som studerende har gode forudkundskaber i stoffet.

PRINCE2 Introduktion

Se vores intro til PRINCE2® Video

Hvis du vil have lidt mere baggrundsviden omkring PRINCE2®, hvem der normalt tager et PRINCE2® kursus og hvad man får ud af det, forklarer vores senior konsulent og underviser, Steen Knudsen, dette og meget mere i denne video.