Risikostyring i Projekter – nyt kursus hos MetierWestergaard

Risiko Styring 03 Scaled

Opnå indsigt i effektiv risikostyring i projekter, så du bedst muligt kan sikre dine projekters success

Den normale arbejdsgang i projekter er præget af forandringer og usikkerheder, og nu hvor vi står et år inde i en global pandemi, er risici, som konstant foranderlighed og ustabilitet, noget vi reelt er nødt til at forholde os til dagligt.

Derfor har vi skræddersyet et kursus i Risikostyring i Projekter, for at klæde dig og dine projektteams ordentligt på, til at bringe projekterne succesfuldt i mål.

Kurset, Risikostyring i Projekter, giver dig værktøjerne til at kortlægge og reducere projektets usikkerheder, i forhold til projektets mål (tid, kvalitet og ressourcer).
Risikostyring er derfor en hel essentiel disciplin inden for projektledelse, og det er afgørende at have god indsigt i processer omkring risikostyring, herunder identificere risici, samt have de rigtige værktøjer.

Forudsætninger:

Der er ingen forudsætninger for at deltage på kurset – alle er velkomne.

Kursistens udbytte:

– Du bliver introduceret til processer, metoder og redskaber indenfor best practice af risikostyring
– Du kommer til at arbejde med opgaver og øvelser, og får dermed dybere forståelse for metoderne og bedre mulighed for at implementere dem i den hverdag
– Du lærer at anvende helt konkrete værktøjer som fx risikoregister og risikoprofil

Virksomhedens udbytte:

– Projektdeltagerne bringer viden om risikostyring med hjem, som umiddelbart kan implementeres i virksomheden i form af processer, metoder og redskaber
– Effektiv risikostyring giver mere succesfulde projekter, der oftere når sine mål

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller tvivl. Vi sidder klar til at svare!

Om underviseren

  • Josefine Franklin Skotte
   • Josefine Franklin Skotte

   • Konsulent og underviser
   • Josefine er certificeret PRINCE2®-underviser og har mere end 10 års erfaring med projekt- og programledelse, herunder med udvikling og optimering af projektmodeller og metoder, primært baseret på PRINCE2®.