Så meget tid bruger du på at blive PRINCE2® certificeret projektleder

Coaching af teams kurser hos MetierWestergaard

Der findes altid en god grund til at udsætte at blive PRINCE2 certificeret. At du er usikker på, hvor meget tid du skal sætte af, behøver ikke være en af dem. Her giver vi dig svaret på, hvor meget tid du må regne med at bruge på at blive certificeret i PRINCE2 – både Foundation og Practitioner.

Når du skal tage en PRINCE2-certificering, kan du vælge den læringsmetode, der passer dig og din livsstil bedst. Du kan enten tage et af vores klassekurser, som afholdes ca. hver anden måned, eller selv tilrettelægge dit forløb – så kan du vælge du vores fleksible e-læringsløsning. Herunder gennemgår vi de forskellige metoder, og hvor meget tid du må regne med at bruge på at få din PRINCE2-certificering.

PRINCE2® Foundation, Online E-læring

Kursustid: 20 – 40 timer, afhængig af erfaring og studieteknik
Eksamen: 1 time (1 time og 15 minutter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål)

Har du brug for en mere fleksibel læringsmetode? Ved at tage PRINCE2 Foundation som onlinekursus får du adgang til din e-læring i 6 måneder. Du vælger selv, hvordan du ønsker at opdele din læringsforløb – enten at intensivere læringen eller at fordele studiet over længere tid. I gennemsnit bruger vores e-læringskursister et sted mellem 20 og 40 timer, som inkluderer alt fra forberedelser med e-læring og testeksamener til afsluttende eksamen.

Er du usikker på, om e-læring er noget for dig? Eller om det er lige så trygt som et klassekursus? Så kan vi fortælle, at vores e-læringskurser er pædagogisk udformet – med praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, case-opgaver og quizzer. Du får også adgang til to testeksamener, som du kan tage, så mange gange du ønsker. Gennem hele kursusforløbet har du derudover mulighed for at sparre med en e-coach. Det er din online mentor, der giver dig faglig vejledning og svarer på praktiske spørgsmål. Selve eksamen kan du vælge at tage online som en hjemmeeksamen eller hos os på kontoret i Herlev eller Bjerringbro.

Derudover kan vi også skilte med certificeringsgaranti – består du ikke i første forsøg, får du dit andet forsøg helt gratis.

PRINCE2® Foundation + Practitioner, Online E-læring

Kursustid: 20 – 40 timer til forberedelse pr. certificering, afhængig af erfaring og studieteknik
Eksamen: 1 time (1 time og 15 minutter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål) + 2,5 time (3 timer og 10 minutter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål)

PRINCE2 Foundation + Practitioner er en kombinationspakke, som giver dig en omfattende certificering inden for projektledelse og PRINCE2. Som med onlinekurset i Foundation kan du tage dette kombinationskursus som e-læring. Gennem hele kurset har du adgang til en online mentor, hvis du skulle have faglige eller praktiske spørgsmål.

Selve e-læring har du adgang til i 6 måneder, og du kan logge på, hvor som helst og når som helst.

Certificeringsforløbet kan du opdele, som du selv ønsker, og selve eksamener kan du enten tage hjemme eller hos os i Herlev eller Bjerringbro. Uanset hvad har du adgang til to testeksamener, som du selvfølgelig kan tage så mange gange, du ønsker.

Vores certificeringsgaranti på Foundation gælder selvfølgelig også på vores onlinekurser.

Gå til PRINCE2® oversigten for at finde det kursus, der passer til dig

PRINCE2 kursus løsninger

PRINCE2® Foundation som klassekursus

Kursustid: 3 dage
Eksamen: 1 time (1 time og 15 minutter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål)
Forberedelse forud for kursusstart: 30-40 timer

Dette er et intensivt certificeringsforløb i PRINCE2 Foundation og gennemføres som et tredages klassekursus. Kurset giver dig grundlæggende forståelse for PRINCE2 og er til dig, der arbejder i projekter, som drives efter PRINCE2-metoden. Kurset afsluttes med den officielle certificeringseksamen på sidste kursusdag.
Ved at vælge et klassekursus får du alt samlet ét sted – og du lærer det, du skal, over et givent antal dage. Alt, du behøver af materialer, er selvfølgelig inkluderet i kursusprisen, og derudover kan vi også på PRINCE2 Foundation som klassekursus skilte med certificeringsgaranti – består du ikke i første forsøg, får du dit andet forsøg helt gratis.

PRINCE2® Practitioner som klassekursus

Kursustid: 2 dage
Eksamen: 2,5 timer

Dette klassekursus i PRINCE2 Practitioner foregår over to dage, hvor eksamen gennemføres på sidste kursusdag.
Kurset egner sig til dig, der arbejder i projekter, og som ønsker en dybere forståelse for, hvordan du bruger og tilpasser PRINCE2-rammeværket. En certificering i PRINCE2 Practitioner kræver, at du allerede er certificeret i PRINCE2 Foundation.

 

E-læring eller klassekursus?

Er du usikker på, hvad der passer dig bedst? Her er hovedforskellene mellem klassekurser og e-læring – kort fortalt.

E-læring

Se vores online PRINCE2® kurser her

Fordele ved e-læring:

  • Lader sig nemmere kombinere med job – kan deles op efter ens eget behov
  • Fleksibelt

Ulemper ved e-læring:

  • Kræver noget selv-disciplin, og at du er i stand til at sætte tid af til det

Klassekurser

Se vores klassekurser her

Fordele ved klassekurser:

  • Du bliver hurtigt certificeret på kort tid
  • Du har mulighed for at møde og diskutere med andre

Ulemper ved klassekurser:

  • Intensivt – der er meget at lære på kort tid, og du skal være velforberedt, når du møder op på kurset.
  • Du kan ikke selv inddele din studietid med større/mindre fokus på det, du har behov for

 

Du kan få et hurtigt overblik over alle vores kommende kurser her: https://metier.dk/kursus-uddannelse/