Gratis Webinar: ITSM Health Check

Mål på dine processer med et 360° IT Service Management sundhedstjek!

Hvordan tager man temperaturen på sine processer, så man forebyggende sikre, at helbredstilstanden på processerne matcher den værdi processerne skal være med til at skabe?

Med ITIL® 4 er der åbent for at skabe en mere agil tilgang til IT-drift og support. Vi møder det dagligt hos vores kunder – hvordan får vi ITIL og SAFe® til at hænge sømløst sammen, og hvordan organiserer vi os så alle IT afdelingens processer passer sammen og dermed skaber værdifulde IT-løsninger for kunderne?

Vores to konsulenter Martin Vojdeman og Steen Sverker har udviklet et 360° Agile ITSM health Check, som tager temperaturen på en organisations ITSM-processer og baseret herpå identificerer GAP’s i forhold til ITIL 4, Agile/SAFe, samt DevOps og agile teams.

På dette webinar vil Steen og Martin løfte sløret for vores tilgang til dette ’sundhedscheck’, herunder hvilken værdi det skaber og hvordan man efterfølgende arbejder med de forbedringspotentialer der fremkommer. Du vil blandt høre om:

  • Hvordan scores modenheden af processerne på en 5-skalla efter principperne i CMMI?
  • Hvordan sikres, at man kommer rundt i alle kroge, så processundheden undersøges både hvad angår mennesker og organisation, værdistrømme og processer og teknologi og data?
  • Hvordan arbejdes der med de forbedringspotentialer der findes, så det hele ikke bare bliver en papirøvelse?

 

OBS! Modtager du ikke en mail med link til webinaret, kan du tilgå webinaret direkte via dette link på dagen:

https://event.webinarjam.com/go/live/53/kl50oszkbns2s1

6 (30)

Steen Sverker & Martin Juhl Vojdemann