Gratis webinar: Sådan får du styr på IT-Sikkerheden

Har du ro i maven og er du sikker på I har styr nok sikkerheden ved et hackerangreb? Nok ikke, det har de færreste. Faktisk har de fleste virksomheder ikke tilstrækkeligt styr på IT-Sikkerheden og det øger markant deres risiko og konsekvens ved hackerangreb.

I dette webinar giver vi en introduktion til det kommende kursus, ”IT-Sikkerhed i praksis” og besvarer jeres spørgsmål om kurset. Kurset arbejder ud fra at de fleste virksomheder gerne vil arbejde aktivt med at hæve sikkerheden og være bedre rustet mod hackerangreb, men ikke ved hvor de skal starte eller hvor deres investeringer giver mest værdi.

Vi gennemgår særligt hvordan sikkerheden kan hæves ved hjælp af CIS Controls rammeværket kombineret med IT Projektledelse og tekniske sikkerhedstest som virksomheden selv kan udføre.

Webinaret afholdes af Jesper Bitsch-Lavridsen og Jesper B.S. Christensen, som tilsammen har mange års erfaring med IT projektledelse, styring af governance, risk og compliance, samt tekniske sikkerhedstest hvor rigtige hacker angreb simuleres.

 

 

Gense webinaret her