Gratis Webinar: SAFe Implementering - Den gode vej til den agile transformation

SAFe® Implementation Roadmap i praksis.

Vi holder et gratis webinar for dig, der gerne vil sikre succes med din virksomheds agile transformation. Vi tager udgangspunkt i Best Practice SAFe® metodikker omkring implementering.

Se eller gense webinaret her: 

https://metier.dk/blog/gratis-webinar-kom-godt-i-gang-og-fa-succes-med-den-agile-transformation/

 

På dette webinar vil vi gennemgå de forskellige skridt i SAFe®’s ”Implementation Roadmap” – og vi vil specifikt adressere formål, aktiviteter, kurser, workshops og værktøjer, som der skal til for at sikre, at relevante elementer understøtter jeres forandringsproces mod de ønskede mål. Vi kommer omkring de typiske udfordringer, som man oplever ved agile transformationer og kommer ind på strategiske så vel som operationelle løsningsforslag.

Dette webinar holdes fra 9.00-9.45 og vi runder af med mulighed for spørgsmål.

Webinaret holdes af vores SAFe® eksperter:

Troels Jakobsen
Senior Consultant & Trainer

Troels er Agile Coach og akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5 & RTE), samt forfatter af bogen "Scrum Done Right". Med 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver har Troels specialiseret sig i agil produktudvikling, high-performing teams og agile værktøjer.

Timo Larsen
Senior Management Consultant & Trainer

Timo er Senior Management Consulting & Trainer. Han er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og certificeret i Leading SAFe®, SAFe® Scrum Master, SAFe® for Teams, SAFe® Product Owner / Product Manager, PRINCE2® Foundation og Lean Six Sigma. Timo er uddannet Cand. Merc. fra CBS og har mere end 20 års praktisk erfaring med forretnings- og IT-transformationer og har gennemført projekter for større danske og nordiske virksomheden indenfor forskellige brancher.

 

Se eller gense webinaret her: 

https://metier.dk/blog/gratis-webinar-kom-godt-i-gang-og-fa-succes-med-den-agile-transformation/

  • Troels Jakobsen
   • Troels Jakobsen

   • Seniorkonsulent og træner
  • Timo Larsen
   • Timo Larsen

   • Seniorkonsulent og træner