Gratis Webinar: Teambuilding med simulationsspil - en sjov måde at lære på!

Hvis du også kan li at lege, så er vores webinar om Teambuliding og Simulation lige noget for dig.

Simulationer er en sjov og interaktiv måde at lære på, der kombinerer udforskning, udfordringer og belønninger, hvilket gør læringsoplevelsen mere engagerende og mindeværdig.

Når vi træner gennem simulation, får vi en platform, hvor teoretisk viden kan omsættes til praktisk erfaring, og hvor deltagerne kan udforske og lære i et sikkert og kontrolleret miljø.

 

Simulationstræning er også teambuilding. Simulationsspillet skaber et miljø, hvor teammedlemmer skal arbejde sammen, kommunikere og løse udfordringer som en samlet enhed.

Gennem samarbejde og succes i simulationer, vil teammedlemmer udvikle og fastholde tillid til hinanden og føle sig mere forbundet som en enhed. Sådan kan vi forbedre relationerne inden for teamet og styrke evnen til at arbejde effektivt sammen, til gavn for samhørighed og arbejdsklima.

 

Hos MetierWestergaard har vi fokus på at koble teori med praksis, og her ser vi simulationsspil som ét af de værktøjer vi kan bruge. Det vil vi fortælle mere om på vores webinar om Teambuilding og Simulation.

 

Webinaret afholdes af Steen Sverker Nilsson og Karsten Nielsen, som begge har solid erfaring med teambuilding og brug af simulation i træningen.

Se eller gense webinaret her!

6 (3)

Steen Sverker Nilsson & Karsten Nielsen