PRINCE2® E-læring Kombinationspakker

Vi har samlet vores banebrydende PRINCE2® E-læring i attraktive pakker, så du får rabat ved at købe flere moduler på én gang.

 • Adaptiv e-læring der tilpasser kurset til dig
 • 100% online
 • Certificeringerne er inkluderet i prisen
Se kombinationspakker
 1. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Practitioner + Agile Practitioner

 2. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Practitioner

 3. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Agile Practitioner

 4. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Scrum Master

 5. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + PRINCE2® Agile Practitioner + Scrum Master

 6. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Practitioner + Agile Practitioner

Brug for mere info om de enkelte PRINCE2® kurser?

Vil du gerne vide mere om de enkelte kurser, der indgår i vores kombinationspakker, så har du mulighed for at læse mere om dem på vores kursussider (se link nedenfor).

Husk at vi tilbyder alle vores PRINCE2® kurser i forskellige formater, klassekurser, online og elæring. På den måde håber vi at imødekomme alle vores kunders ønsker. 

PRINCE2 kurser hos MetierWestergaard

PRINCE2® er de facto projektledermetode i Danmark

PRINCE2® er en internationalt anerkendt metode til projektstyring, og er derfor en af de mest anerkendte projektleder certificeringer du kan vælge og som er basis for førende danske virksomheders projektmodeller inkl den statslige it projektmodel. Metoden er udviklet ud fra erfarne succesfulde projektlederes praksis. Metoden er idag udbredt i over 90 lande og oversat til 11 sprog.

PRINCE2® (Projects in Controlled Enviroments) er udviklet i  Storbritannien, hvor metoden anvendes i både den offentlige og private sektor. 

PRINCE2® er ikke fokuseret på en særlig branche eller industri - metoden kan benyttes til alle former for projekter uanset størrelse, branche, virksomhed, geografisk placering og kultur.

PRINCE2® er en metode, der kan implementeres fuldt eller delvis for at forbedre og komplimentere eksisterende modeller og processer for projektarbejde.

I PRINCE2® findes en række processer, temaer og principper. Med afsæt i disse skabes en tydelig struktur for ansvar, delegering, myndighed og kommunikation. Alt dette gennemgås på de forskellige PRINCE2® kurser, så du får værktøjerne og den fornødne viden til at tage metoden i brug i din organisation.