Vores kursusgaranti

Med vores kursusgaranti sikres du et godt og professionelt afholdt kursus, hvor vi sørger for at alle får et solidt udbytte.

Læs mere om vores garanti
APMG Change Management forandringsledelse kurser

Eksamensgaranti

Hvis dit kursus afsluttes med eksamen, hjælper vi dig til både at forstå og bestå. Vores kurser er bygget til at formidle en forståelse, der gør dig i stand til at bruge det, du har lært, når du kommer tilbage på arbejdspladsen. Og stoffet udvælges således, at alt eksamensrelevant stof bliver gennemgået.

Skulle du ikke komme over eksamensbumpet i første forsøg, tilbyder vi et gratis kursus som forberedelse til din re-eksamen, og du skal således kun betale for re-eksamen samt forplejning på kursusdagene. Tilbuddet gælder i 6 måneder fra kursets afslutning. Du får plads på næste åbne kursus af samme type, såfremt der er ledige pladser.

 

Investeringsbeskyttelse

Hvis en medarbejder stopper i virksomheden inden for 12 måneder efter en given eksamen ifm. et åbent kursus, vil hans/hendes substitut kunne komme på et tilsvarende åbent kursus til halv pris. Eksamen er ikke inkluderet.

 

Akkrediteret kursusorganisation

Vores processer og organisation er akkrediteret hos flere Examination Institutes og bliver auditeret årligt. Dette er din forsikring for korrekt håndtering af dine tilmeldinger, eksamener og resultater – og også din garanti for, at vi er en ordentlig kursuspartner med styr på vores administration.

 

Vores kurser kører!

Vi tilstræber at afvikle alle kurser planmæssigt under hensyntagen til deltagernes faglige udbytte. Derfor kan du med ro i maven tilmelde dig et åbent kursus (se kursuskalenderen) med forventning om, at kurset bliver gennemført. Kan kurset af pædagogiske eller faglige årsager ikke gennemføres, vil vi tilbyde dig en plads på førstkommende kursus uden merpris.

PRINCE2 Practitioner kurser hos MetierWestergaard

Pædagogiske kursusmaterialer

Vores egenudviklede kursusmaterialer er baseret på sund voksenpædagogik. Materialerne understøtter dialogundervisning og en høj grad af interaktivitet og er således med til at sikre gode resultater både i forhold til forståelse af stoffet og i forhold til at bestå eksamen. Vi garanterer, at alle materialer til certificerende kurser er godkendt og akkrediteret af eksterne myndigheder, før de anvendes i undervisningen.

 

Særlig eksamenshjælp

Vi kan tilbyde et særligt tilpasset kursusforløb for enkeltpersoner eller mindre grupper. Forløbene er skræddersyede til deltagerne og har meget høj succesrate.

Du kan altid kontakte os, hvis du har behov for vejledning til, hvordan du kommer gennem eksamen på den mest effektive måde.

 

Ring til eksperten

Når man kommer hjem fra et kursus, skal stoffet omsættes til praktik i egen virksomhed. Du kan en måned efter kursets afslutning ringe til din instruktør og få råd og vejledning til, hvordan du gør dette.