Ny digital læringsplatform for PRINCE2®-kurser: Adaptive Learning i Area9 Rhapsode

Adaptive Elearning

Top-tunet læring i 4D med adaptive learning!

Lær Best Practice inden for projektledelse på den halve tid, med Adaptive Learning! I et samarbejde med Area9 Lyceum har vi udviklet og netop lanceret vores første to e-læringskurser, PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner som online e-læring baseret på adaptiv læring.

Vores arbejdstid skal være effektiv, vi skal udvikle vores kompetencer, men de færreste af os har tid til at rive flere dage ud af kalenderen for at sidde på skolebænken.

Derfor skal læring helst foregå digitalt og gerne på mobile enheder, så du kan uddanne dig, hvor og hvornår det passer ind i netop din hverdag. Og så skal læringen gerne tage højde for, hvordan netop du lærer bedst. Det stiller dog store krav til en digital platform om at simulere det enkelte individs kundskaber og måder at lære på.

I Metier udvikler vi nu adaptive learning inden for projektledelse, som ved hjælp af Artificial Intelligence løbende tilpasser læringen til den enkelte kursist. Og så kan du tage din læring med på farten, da den også er velegnet til mobile enheder. Det betyder, at vi gør dig kompetent i feltet på langt kortere tid end traditionel e-læring eller klasseundervisning.

PRINCE2 Foundation og Practitioner som Adaptive Learning

I et samarbejde med Area9 Lyceum har vi udviklet og netop lanceret vores første to e-læringskurser, PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner som online e-læring baseret på adaptiv læring.

Vores digitale læringsplatform adskiller sig markant fra andre traditionelle e-læringsplatforme, som ofte er opbygget lineært, og hvor alle kursister skal følge den samme struktur og dermed det samme indhold.
Area9 Rhapsode-læringsplatformen derimod er adaptiv. Det betyder, at den tilpasser det indhold, du får vist, til netop dit niveau, afhængigt af dine svar undervejs i modulerne. Den indbyggede AI-motor hjælper dig med at sikre du har forstået alt det nødvendige teoretiske stof og kommer igennem det hurtigere.

Disse digitale kurser tager højde for læring i 4 dimensioner: Din viden, dine færdigheder, dine karaktertræk og din måde at lære på. Slut med det samme kursus til alle. Dit kursus vil være markant anderledes end din kollegas, fordi vi mennesker er forskellige.

 

Du kan også prøve den nye PRINCE2 E læring ganske gratis – helt uden binding og skjulte betalinger.