PRINCE2 Agile® – Det er ikke et spørgsmål om vi skal arbejde agilt eller ej – men hvor agile vi skal være

Steen Webinar
Her ses en glad konsulent med visuelt referat fra kollega Fie

Senior konsulent Steen Knudsen og direktør Maria Juel Kähler fra Metier Scandinavia tager os igennem en times gennemgang af PRINCE2 Agile®

Undersøgelse efter undersøgelse viser, at projekter ikke ’lykkes’. De leverer ikke det ventede udbytte, tager for lang tid, koster for mange penge og leverer ikke det, som der er brug for.

Introduktion af agile tilgange i bred forstand kan være en væsentlig del af medicinen. PRINCE2® Agile bygger bro mellem projektstyring og agile leveringstilgange, og kan være et godt redskab i værktøjskassen i forhold til at opnå en højere grad af projektsucces.

Se webinaret her

I webinaret åbner vi motorrummet for at undersøge, hvad PRINCE2® Agile er for en størrelse, og vi kigger på strukturen.

Webinaret vil også se på, hvornår det giver mening at arbejde meget agilt – og hvornår traditionel projektledelse med et ’touch’ af agilt er det bedste valg. Vi giver et bud på, hvordan man kan komme i gang – og hvad man særligt skal være opmærksom på.

 

Om værterne

  • Maria Juel Kähler
   • Maria Juel Kähler

   • Direktør
   • Maria har gennem hele sin karriere arbejdet med forbedring af organisationer – både i konsulentroller og i linjelederroller.

    Hun har arbejdet på øverste ledelsesniveau i de sidste 15 år i både nationale og internationale virksomheder. 

    Maria har stor erfaring med ledelse og ledelse, inden for strategi, digitalisering og procesoptimering. Hun har drevet store projekter og transformationer, hvor hun har arbejdet for nationale og internationale virksomheder. Maria arbejder tæt sammen med kunderne og har fokus på at skabe løbende forbedringer.

  • Steen Knudsen
   • Steen Knudsen

   • Seniorkonsulent og træner
   • Steen er en akkrediteret Prince2® træner og ITIL® Expert.

    Steen har de seneste 15 år arbejdet med projektledelse, governance, strategi, IT Service Management og procesoptimering i roller som projektleder, konsulent og leder.