DELIVER SERVICE VALUE – 360° IT fra idé til drift!

MetierWestergaard takker for en fremragende konference!

Vi glæder os allerede til næste år d. 19. - 20. november 2024.

Har du lyst til at se talernes præsentationer igen, kan du finde dem længere nede på siden. 

Sverker

Præsentationer fra konferencen

Du finder talernes præsentationer fra årets konference her

22K7616xw

Årets konference for IT-professionelle

Igen i år byder vi velkommen til MetierWestergaards store konference Deliver Service Value.

På konferencen vil der være indlæg om digital transformation, strategisk porteføljestyring, projekteksekvering, agil transformation, kunstig intelligens, IT Sikkerhed og IT Service Management. Med andre ord – hvad der skal til for at man leverer succesfulde IT services, der virker!

Vi gør os umage med at invitere talere, der ved noget om de nyeste tendenser, og det bliver også tilfældet i år.

Årets konference lægger op til spændende indlæg, netværk, sparring med vores sponsorer, og ikke mindst en god aften, med middag og samvær på første dag af konferencen.

Kom og bliv inspireret!

 

Keywords: Digital transformation • Porteføljestyring • Projektledelse • Agil udvikling & metoder • DevOps • ITIL® 4 • SIAM • IT-support • Artificial Intelligence • Organisatorisk Change Management • Governance, Risk & Compliance 

Mød vores talere

Vi har samlet en række talere, som vil kunne inspirere dig, og give dig ny indsigt med hjem - men også indsigt i, hvordan forandringer og forbedringer skabes i praksis.

 1. Mikkel Flyverbom

  Keynote: Hvordan bliver vi klar til kunstig intelligens?

  Mikkel Flyverbom, Professor CBS | Keynote 

  Digitale forandringer har længe optaget ledere, og med ChatGPT og andre former for kunstig intelligens er det nu endnu mere vigtigt at forholde sig til en række strategiske valg.

  Dette indlæg sætter fokus på kunstig intelligens som en mulighed og udfordring for organisationen, og giver en række bud på hvordan organisationer kan arbejde strategisk og ansvarligt med nye teknologier.

  Indlægget vil trække på konkrete eksempler og skabe diskussion blandt tilskuerne. Mikkel er et scoop, og en af DKs førende indenfor emnet.

   

  Klik for at læse mere

 2. Jon NY

  Hvordan flyttes et professionelt IT Delivery Center på kun 12 måneder?

  Jon Karlsson, Vice President - Project Management | Aeven

  NNIT valgte i 2021 at flytte deres IT Delivery Center fra Kina til Filippinerne. Det er i sig selv et stort projekt, og påvirker rigtig mange kunder – derfor var det et must med en fuldstændig sømløs flytning, så kunderne ikke fik deres forretning forstyrret.

  Hør Jon Karlsson fortælle om, hvordan man på kun ét år opbygger et nyt IT Delivery Center med 400 helt nye medarbejdere, der fra dag et skulle varetage og levere i høj kvalitet uden adgang til den opsparede erfaring, som sammenlagt talte mere end 2.800 årsværk!

  Jon præsenterer emnet sammen med Paw Nielsen, Director and Head of Deal Sourcing, Novo Nordisk A/S.

  Klik for at læse mere 

 3. John Skov Linkedin Billede

  Med SAFe® som løftestang har Nordea skabt en succesfuld digital transformation

  John Skov, Head of Agile Execution | Nordea 

  Transformationen hos Nordea og de resultater, der er blevet skabt undervejs, er markante og casen bliver af flere meningsdannere fremhævet, som en af Nordens mest succesfulde agile transformationer.

  John Skov vil i dette indlæg nuancere og detaljere hvordan den agile transformation har understøttet og været med til at indfri Nordeas forretningsambitioner i et marked med store krav fra kunder og pres fra konkurrenter.

   

  Klik for at læse mere

 4. Henrikappelquist 02

  Paneldebat: Agil ledelse i en brydningstid!

  Moderator: Henrik Appelquist, Senior Business Adviser | Appelquist & Co

  Fremtidens arbejdsformer er i høj grad både på og væk fra arbejdspladsen, nye generationer er på vej ud i arbejdsmarkedet med egne måder at arbejde på, og virksomhederne har set mulighederne i agile arbejdsmetoder.

  Disse og andre interessante spørgsmål fra konferencens deltagere adresseres i denne paneldebat, hvor erfarne ledere diskuterer spørgsmålene.

  Paneldebatten modereres af Henrik Appelquist, som gennem mange år har arbejdet med ledelse og strategi.

   

  Klik for at læse om paneldeltagerne

 5. Anders Linde

  Cybersikkerhed 2023 – killing the myths!

  Interaktivt indlæg ved Anders Linde, underviser og ejer, Ciso27

  Der er præmier på spil når Anders Linde, en af DKs skarpeste inden for informationssikkerhed går på scenen.

  Med udgangspunkt i de fem hotteste emner inden for Cybersikkerhed vil Anders guide og udfordre os på de antagelser og myter, som fortsat lever i bedste velgående. Indlægget vil være en kombination af Anders erfaring og viden og deltagernes svar på løbende quiz spørgsmål.

  Mød Anders som i den grad vil både udfordre og involvere deltagerne i dette indlæg.

   

  Klik for at læse mere 

 6. René Rørmose Løjmand

  Fokuseret ledelse i den agile organisation – en personlig beretning

  René Løjmand, Enhedschef og Product Manager | Landbrugsstyrelsen

  At få en agil organisation til at fokusere og eksekvere kræver fokuseret ledelse.

  René Løjmand har i mere end to år stået i spidsen for 135 medarbejdere, der i dag arbejder agilt – og vil under dette indlæg zoome ind på lederrollen inden for et agilt set-up.

  Han vil blandt andet komme ind på hvordan man organiserer sig effektivt, hvad agil ledelse indebærer samt hvilke agile kompetencer, der er specielt vigtige for fremdrift og motivation.

   

  Klik for at læse mere

 7. Profil Smiling

  Kompleks projektledelse med projekt MitID

  Silje Arnesen, Head of Technology Transformation | EY

  Silje Arnesen fik sin sag for som Programejer for MitID, der var et Program større end de fleste. Danmark er meget langt på den digitale rejse, og ikke mindst det offentlige er helt i front. Forestil dig 20-30 forskellige adgangskoder til de offentlige tjenester – det er realiteten i mange andre lande, som vi normalt sammenligner os med.

  Hør om programmet, og ikke mindst hvordan man styrer et så komplekst projektprogram i offentlighedens søgelys. Silje deler gavmildt ud i dette indlæg – et must see!

 8. Anders Rokkjær KID

  Med sikkerheden i orden, har vi styr på eksamener og optagelse på videregående uddannelser!

  Anders Rokkjær, Kontorchef for IT-sikkerhed og Digitalisering (CISO) | STIL

  Med krig og andre trusler tæt på er cybersikkerheden i højsædet hos Styrelsen for IT og Læring. Styrelsen har derfor de seneste fem år gennemført en transformation således, at IT-sikkerhed og databeskyttelse nu udgør et af fire strategiske fokusområder

  I dette oplæg vil Anders Rokkjær fortælle om hvordan styrelsen er lykkedes med denne transformation, hvilke udfordringer og løsninger der har virket, og ikke mindst fremvise de vigtigste pointer transformationen har frembragt.

   

  Klik for at læse mere 

 9. Roman Zhuravlev

  Building ITIL 4 service value streams

  Roman Zhuravlev, ITIL4 Development Manager and Lead Architect | Axelos

  ITIL 4 introduced many new concepts such as the Service Value System, the Four Dimensions, and so on. One of these new concepts - service value streams - has been hotly discussed and debated by the practitioner community, and for good reason! Adopting value stream mapping aligns the language and perspectives of ITSM practitioners with Agile and DevOps practitioners, and also helps communicate expectations around the flow of information and value across teams before ultimately creating value for different stakeholders.

   

  Klik for at læse mere 

 10. Billede1

  CMDB'en skal være folkeeje i JN Data

  Christian Sønderholm | Lead Configuration Manager | JN Data

  Mød JN Datas Configuration Management team som kommer og fortæller, hvordan JN Data er kommet fra en CMDB’en med et manuelt håndteret regneark over servere, hvor meget få brugte CMDB’en til delvist automatisk opdateret CMDB på stort set alle CI Typer, hvor CMDB’en bruges til understøttelse af alle ITSM-processer for at sikre compliance, afregning m.m.

  CMDB’en hos JN Data er under konstant udvikling og der arbejdes konstant med nye CI-typer, automatiseringer og muligheder for udstilling af data.

  Christian Sønderholm og Pia Anette Olsen holder dette indlæg sammen.

  Klik for at læse mere 

 11. Pia Anette Olsen Profilbillede

  CMDB'en skal være folkeeje i JN Data

  Pia Anette Olsen | Configuration Manager | JN Data

  Mød JN Datas Configuration Management team som kommer og fortæller, hvordan JN Data er kommet fra en CMDB’en med et manuelt håndteret regneark over servere, hvor meget få brugte CMDB’en til delvist automatisk opdateret CMDB på stort set alle CI Typer, hvor CMDB’en bruges til understøttelse af alle ITSM-processer for at sikre compliance, afregning m.m.

  CMDB’en hos JN Data er under konstant udvikling og der arbejdes konstant med nye CI-typer, automatiseringer og muligheder for udstilling af data.

  Christian Sønderholm og Pia Anette Olsen holder dette indlæg sammen.

  Klik for at læse mere

 12. Hvordan Horsens Kommune har reduceret manuelt arbejde og transformeret brugeroplevelsen i servicedesken

  Teddy Schou | CEO | Clever Choice

  Horsens Kommunes IT-support servicerer i dag 6.000 brugere, som er fordelt på mere end 200 lokationer. Derfor har det været nødvendigt at have et stabilt og fleksibelt ITSM-system til at skabe det gode overblik, give en ensartet og god support med minimale ressourcer.

  Horsens Kommune har tidligere anvendt forskellige systemer til at understøtte deres IT-processer, men i 2018 valgte de at implementere Cherwell til at understøtte arbejdsgangen i IT.

  Bliv klogere på hvordan Horsens Kommune har opnået en fuld integration mellem en pakkeboksløsning og deres ITSM-løsning, Cherwell, som Clever Choice har hjulpet med.

 13. "You Build It, You Run It" i et offentligt IT-udviklingsprogram

  Jasper Uldal, Enhedschef for DevOps | Domstolsstyrelsen, og Eddy May, Agil transformationskonsulent | Aety

  Domstolsstyrelsen har siden 2021 været i gang med at udvikle og idriftsætte en ny digital understøttelse af retternes Skifte- og Straffesystemer. Dette flerårige program indebærer løbende udgivelser af nye funktionaliteter til landets retter med forbindelse til mange offentlige og private aktører.

  Fra begyndelsen blev en agil udviklingsmodel vurderet som den mest hensigtsmæssige, med høj og løbende inddragelse af slutbrugere i retterne. Dette skyldes den høje kompleksitet i opgaverne. Dermed kan løsningerne både designes og valideres sammen med slutbrugerne, og den videre udvikling kan baseres på erfaringerne fra de delløsninger, der tages i brug.

  Dog stiller den valgte tilgang høje krav til både udvikling og drift. Hvordan sikres behovet og værdien af en inkrementel agil produktudvikling med høje krav til sikkerhed og driftsstabilitet i en central samfundsløsning?

Alle Sponsorer (1)

Mød vores udstillere på årets konference

Igen i år samler vi IT-branchens førende leverandører som sponsorer på vores konference. Du kan møde dem på begge konferencedage! 

Læs mere om årets udstillere
22K7539w

Program dag 1

Deliver Service Value konferencen er årets mødeplads, hvor idéer fødes, byttes og iltes.

09.00: Velkomst ved konferencens værter
Steen Sverker Nilsson og Maria Juel Kähler | MetierWestergaard

09.20: Keynote: Hvordan bliver vi klar til kunstig intelligens?
Mikkel Flyverbom | Professor | CBS

10.20: Pause

10.40: Hvordan flyttes et professionelt IT Delivery Center på kun 12 måneder?
Jon Karlsson | Vice President - Project Management | Aeven og Paw Nielsen | Director and Head of Deal Sourcing | Novo Nordisk A/S

11.20: Pause

11.40: Fokuseret ledelse i den agile organisation - en personlig beretning
René Løjmand | Enhedschef og Product Manager | Landbrugsstyrelsen 

12.20: Frokost

13.20: Case: Hvordan Horsens Kommune har reduceret manuelt arbejde og transformeret brugeroplevelsen i servicedesken
Teddy Schou | CEO | Clever Choice

13.50: Pause 

14.10: CMDB’en skal være folkeeje i JN Data
Pia Anette Olsen | Configuration Manager og Christian Sønderholm | Lead Configuration Manager | JN Data

14.50: Pause

15.10: Case: "You Build It, You Run It" i et offentligt IT-udviklingsprogram
Jasper Uldal | Enhedschef for DevOps | Domstolsstyrelsen og Eddy May | Agil transformationskonsulent | Aety

15.40: Pause

16.00: Paneldebat: Agil ledelse i en brydningstid!
Moderator: Henrik Appelquist | Senior Business Adviser | Appelquist & Co
Panel:
Lene Bech Jensen | Afdelingschef | Velliv
Lone Mariboe | Chef for Digital Technologies & Ways of Work | LB Forsikring
Peter Andresen | Better Ways of Working Lead, Senior Vice President | Danske Bank
René Overgaard Jensen | Executive Vice President, Digital, Strategy & Transformation | Hempel
Bjarne Dahl | Direktør, IT & Digitalisering | Nature Energy

17.30: Networking og drinks 

18.00: Middag m. underholdning

Tekst Til Venstre Og Billede Til Højre

Program dag 2

Deliver Service Value Konferencen er årets mødeplads, hvor ideer fødes, byttes og iltes.

09.00: Velkomst og opsummering v/dirigenten

09.30: Cybersikkerhed 2023 - killing the myths!
Interaktivt indlæg ved Anders Linde | underviser og ejer | Ciso27

10.30: Pause

10.50: Med SAFe® som løftestang har Nordea skabt en succesfuld digital transformation
John Skov | Head of Agile Execution | Nordea 

11.30: Frokost

12.30: Med sikkerheden i orden, har vi styr på eksamener og optagelse på videregående uddannelser!
Anders Rokkjær | Kontorchef for IT-sikkerhed og Digitalisering (CISO) | STIL

13.10: Pause 

13.30: Kompleks projektledelse med projekt MitID
Silje Arnesen | Head of Technology Transformation | EY

14.10: Pause 

14.30: Keynote: Building ITIL 4 service value streams
Roman Zhuravlev | ITIL4 Development Manager and Lead Architect | Axelos

15.30: Tak for denne gang

Take Away Kop (1)

TILMELD DIG KONFERENCEN HER

Deliver Service Value-konferencen er årets mødeplads, hvor idéer fødes, byttes og iltes.

Vi har eksklusivt plads til 100 deltagere og prisen er kun kr. 3.995 ex. moms.
Prisen inkluderer 2-dages konference med spændende og relevante indlæg inkl. frokost og networking.

Hvis du også vil deltage i middagen på dag 1 er den samlede pris kr. 4.895 ex. moms.

Deliver Service Value Konference 2023