Danmarks førende projekt og agile hus

Hvem er vi?

I Metier er vi stolte af at være et af Danmarks førende projekt- og agile huse.

Vi brænder for at hjælpe virksomheder – store som små – med at blive bedre til at levere succesfulde projekter og til at arbejde agilt.

Vores Metier

Ordet metier stammer fra det franske métier (profession) og betyder ”et job, som du er særligt velegnet til gennem dine evner” eller ”noget, man er virkelig god til”.

Vi er et hus med seniorprofiler og specialister, og vi dyrker at kunne vores Metier til fingerspidserne. Vi er passionerede om det vi gør og den forskel vi gør for vores kunder.

 

I Danmark og Internationalt

Metier blev grundlagt i Danmark i 1986, og vi er 100% danskejet. Metier er en del af Metier OEC netværket med hovedkontor i Oslo, og med mere end 300 konsulenter er Metier OEC en vigtig samarbejdspartner for Metier, når vi arbejder for internationale kunder.

 

Vores kunder

Vi arbejder for en lang række danske og internationale kunder, både store og små virksomheder og offentlige såvel som private. Fælles for vores kunder er, at de har valgt Metier fordi de ved, at vi har en dyb faglig indsigt og at vi leverer løsninger sammen med vores kunder. Vores erfaring er, at kun på den måde kan vi levere vedvarende forandringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon