Change Management

MetierWestergaard udbyder certificering fra APMG indenfor Change Management, som er den ultimative uddannelse for forandringsledere, der arbejder med transformationer og transition. 

Gå direkte til kursuskalender
  1. APMG Change Management Foundation

  2. APMG Change Management Practitioner

Collaboration And Analysis By Business People Work 6EBGWAT

APMG Change Management

Verden er i den grad blevet uforudsigelig. Derfor er organisationers evne til at adaptere til forandringer er afgørende, for at være konkurrencedygtig.

Samtidigt foregår også innovation med hidtil uset hastighed, kompleksitet og global rækkevidde. Ledere og teamledere har behov for at kunne levere kontinuerlige resultater med langt højere grad af agilitet end tidligere. Alt dette ofte med geografisk spredte teams.  

Udvikling af organisationer og projekter lykkes kun, hvis de understøttes af effektiv, organisatorisk forandringsledelse.  

MetierWestergaards tilgang til forandringsledelse bygger på Best Practice-tilgangen Change Management fra APMG International. Med afsæt i denne tilgang hjælper vi med at gennemføre projekter og forandringsinitiativer succesfuldt. Vi arbejder også med at forankre Change Management elementer i projektmodellen, ligesom vi udvikler ledere og projektledere til at blive bedre forandringsledere.

Hvad er Change Management?

Change Management er en internationalt anerkendt certificering fra APMG International ™ i England. APMG International™ har udviklet en velafprøvet tilgang til at håndtere de menneskelige faktorer i forandringsprocesser. 

Grundlaget for APMG’s Change Management-certificeringer er manualen The Effective Change Manager’s Handbook – Essential guidance to the change management body of knowledge”. Den er blevet til i samarbejde mellem det globale netværk Change Management Institute (CMI), APMG International™ og 600 Change Managers fra hele verden.  Sammen har de beskrevet de metoder der har størst evidens for at skabe, eller bidrage til, succesfuld forandringsledelse. 

Med et kursus i Change Management bliver du i stand til at gennemføre og bidrage til vellykkede forandringer på en professionel, struktureret og effektiv måde. Tilgangen øger sandsynligheden for at organisationen kan realisere de ønskede gevinster og den forventede forretningsværdi af igangsatte forandringsinitiativer. 

Vores kurser i APMG Change Management

Planlagte forløb

Der er planlagt følgende forløb inden for ledelse og facilitering hos MetierWestergaard

Kursus Startdato Slutdato Varighed Kursusform Lokation
APMG Change Management Practitioner 22-06-2021 23-06-2021 2 dag(e) Klassekursus MetierWestergaard, Herlev
APMG Change Management Foundation 31-08-2021 02-09-2021 3 dag(e) Klassekursus MetierWestergaard, Herlev

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende kurserne, er du altid meget velkommen til at kontakte: