Grafisk Facilitering Level Up

Lær hvordan du med advanceret visuel kommunikation bedst kan understøtte projekter, møder og processer. 

  • 1 dags kursus
  • Afholdes i København
Se datoer og tilmeld
Coaching af teams kurser hos MetierWestergaard

Opgrader din kommunikationsværktøjskasse med Grafisk Facilitering Level Up

Deltagerne lærer at kommunikere visuelt på et advanceret plan, og når kurset er slut har de udviklet et varieret visuelt ordforråd, og fået et nyt kommunikationsværktøj, lige til at bruge, og omsætte i den virksomhed/organisation de færdes i.

Kurset bygger på de kompetencer, deltagerne har erhvervet på kurset Grafisk Facilitering For Begyndere. Den visuelle værktøjskasse udvides betragteligt på dette LEVEL UP kursus. Deltagerne lærer at tegne avancerede figurer og skabeloner, der får deres grafiske facilitering til at adskille sig markant fra kolleger/konkurrenter. Man får simpelthen flere strenge at spille på som proces- og projektleder, konsulent eller lignende. Som konsulent opnår man således større gennemslagskraft i den organisation man færdes i.

Om underviseren

Mit navn er Micheal Eriksen og jeg er uddannet cand.mag. og har diplom i ledelse med fokus på narrativ organisationsudvikling.

Jeg har arbejdet i mange år med strategisk kommunikation og formidling og bl.a. rådgivet ledere i kommunikationsmæssige spørgsmål, udarbejdet kommunikationsstrategier, pressehåndtering, udarbejdet artikler, skrevet taler osv.

I dag driver jeg firmaet Visuel Retning, der specialiserer sig i visuel kommunikation, nærmere bestemt grafisk facilitering og visuelle referater. Jeg er optaget af, hvordan man vha. illustrationer og enkle ikoner skaber fremdrift, involvering og ejerskab i projekter, processer og møder.

Jeg har kunder i hele landet, offentlige som private, hvor jeg afvikler kurser i grafisk facilitering og udarbejder store visuelle referater fra temamøder, strategiseminarer, personaleseminarer og konferencer.

PRINCE2 Agile practitioner kurser hos MetierWestergaard

Program og praktisk information

Her kan du se hvordan et et kursus i Grafisk Facilitering For Begyndere forløber.

Vores kurser i Grafisk Facilitering Level Up giver deltageren mulighed for at udvikle færdigheder som differentierer sig markant fra det almene niveau af grafisk facilitering.

 

Her et et eksempel på hvordan en typisk dag på kurset ser ud:

  • Velkomst og check-in - Rammesætning. Målet med i dag. Hvem er deltagene? Hvilke erfaringer har de, i hvilke sammenhænge har de arbejdet med grafisk facilitering før?
  • Brush-up? - Hvorfor bruge grafisk facilitering? Idéer til anvendelse, og hvorfor virker det? Hvad er det, det gør ved modtagerne? Derudover brush-up på de mest almindelige ikoner.
  • Avancerede figurer? - Nye måder at tegne figurer og ikoner på, humør og detaljer. Deltagerne introduceres til, og arbejder med cartoon-inspirerede figurer og lærer at tegne dem. Disse figurer vil visuelt få deltagernes grafiske facilitering til at adskille sig markant fra den type grafisk facilitering, man ofte ser.
  • Grafiske skabeloner - Visuelle forløb, visuelle processer. Jeg viser en række gode grafiske skabeloner som deltagerne lærer at tegne. Det er skabeloner, deltagerne lige med det samme kan anvende i egen organisation.
  • Ikonbibliotek vol. 2 - Deltagerne introduceres til ikoner indenfor grafisk facilitering, og de medvirker selv til at udarbejde et visuelt ikonbibliotek, der afspejler deres ønsker.

Planlagte forløb

Ingen - men du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil på kursus.

Tilføj deltager

Deltageren blev tilføjet

Hvad vil du gøre nu?

Der opstod desværre en fejl

close