Teamledelse

Få meget mere ud af jeres teams med værktøjer, kompetenceudvikling og træning i, hvordan man mest effektivt etablerer, leder og udvikler teams og teamsamarbejde.

  • 4 dages kursus i samarbejde med CFL (opdelt i 2 moduler af 2 dage)
  • Obs. Er ikke en del af rabat-kampagner

 

Se forløb og tilmeld dig her

Lær at skabe et high performance team med høj motivation og godt samarbejde

På dette kursus arbejder vi med at du som leder kan skabe rammer for et effektivt team med høj performance. Vi ser på forskellige elementer og temaer indenfor teamledelse. Disse elementer og temaer omhandler både strukturelle forhold for teamet – dvs. de konkrete teambetingelser teamlederen opstiller og vedligeholder for teamet – og de mere psykologiske og ledelsesmæssige elementer i at skabe et team.

Kurset giver dig mulighed for at træne og få sparring på dine kompetencer som teamleder. Gennem kurset vil arbejde med:

  • Introduktion til teamledelse: Min rolle som teamleder
  • Ledelse og autonomi i teamkonstellationer: Balancen mellem ledelse og selvledelse
  • Etablering og facilitering af teams: Strukturelle betingelser for samarbejde i teamet
  • Relationer og motivation i teams: Faser i teamets samarbejde, opbygning af relationer og håndtering af emotionelle reaktioner og eventuelle konflikter

Om Teamledelse

Kurset består af 2 moduler af 2 dage hver og er bygget op omkring centrale teamudviklings- og teamledelsesværktøjer. Undervisningen veksler mellem korte teoretiske oplæg og konkret, praktisk træning i de gennemgåede modeller og værktøjer. Der vil være fokus på hele tiden at skabe et link til din hverdag.

Mellem modulerne bringer du dine nye værktøjer i spil i dit daglige arbejde med dit/dine team(s). Som afslutning på modul 2 samler vi op på erfaringer og anvendte modeller, og du udarbejder og får trykprøvet en plan for fremtidig udvikling af dit team.

Dit udbytte

  • På kurset Teamledelse vil du udvikle dine kompetencer og færdigheder som teamleder og afprøve værktøjer til at etablere og vedligeholde succesfulde teams og således styrke effektivitet, motivation og samspil i teamet.

Hvem er målgruppen?

Kurset er for dig, der er teamleder eller har en uformel lederrolle. Du ønsker værktøjer til at lede og facilitere et eller flere teams til bedre præstationer på motiverende og effektiv vis. Hvis du har brug for at udvikle dig som teamleder og således forbedre og opdatere din ledelsesmæssige værktøjskasse med målrettede teamredskaber, så er kurset i Teamledelse et godt udgangspunkt for at styrke både den ledelses- og teammæssige effektivitet.

Planlagte forløb

Modul 1: 19. - 20. september
Modul 2: 26. - 27. oktober

Ingen - men du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil på kursus.

Tilføj deltager

Deltageren blev tilføjet

Hvad vil du gøre nu?

Der opstod desværre en fejl

close