PRINCE2 E-læring Kombinationspakker

Vi har samlet vores banebrydende PRINCE2® E-læring i attraktive pakker, så du får rabat ved at købe flere moduler på én gang.

 • Adaptiv e-læring der tilpasser kurset til dig
 • 100% online
 • Certificeringerne er inkluderet i prisen
Se kombinationspakker
Banner
 1. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Practitioner + Agile Practitioner

 2. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Practitioner

 3. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Agile Practitioner

 4. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + Scrum Master

 5. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Foundation + PRINCE2® Agile Practitioner + Scrum Master

 6. PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard PRINCE2 online elæring kombination pakker hos MetierWestergaard

  PRINCE2® Practitioner + Agile Practitioner

PRINCE2 kurser hos MetierWestergaard

PRINCE2 er de facto projektledermetode i Danmark

PRINCE2® er en internationalt anerkendt metode til projektstyring, og er derfor en af de mest anerkendte projektleder certificeringer du kan vælge og som er basis for førende danske virksomheders projektmodeller inkl den statslige it projektmodel. Metoden er udviklet ud fra erfarne succesfulde projektlederes praksis. Metoden er idag udbredt i over 90 lande og oversat til 11 sprog.

PRINCE2® (Projects in Controlled Enviroments) er udviklet i  Storbritannien, hvor metoden anvendes i både den offentlige og private sektor. 

PRINCE2 er ikke fokuseret på en særlig branche eller industri - metoden kan benyttes til alle former for projekter uanset størrelse, branche, virksomhed, geografisk placering og kultur.

PRINCE2 er en metode, der kan implementeres fuldt eller delvis for at forbedre og komplimentere eksisterende modeller og processer for projektarbejde.

I PRINCE2 findes en række processer, temaer og principper. Med afsæt i disse skabes en tydelig struktur for ansvar, delegering, myndighed og kommunikation. Alt dette gennemgås på de forskellige PRINCE2 kurser, så du får værktøjerne og den fornødne viden til at tage metoden i brug i din organisation.