Projektresourcer & Agile Coaches

Find den resource du mangler

Hos MetierWestergaard har vi et netværk af meget erfarne program- og projektledere (+15 års erfaring), som i en periode kan varetage ledelsen af alle typer projekter eller programmer.

Det kan være et forretningskritisk udviklingsprojekt, et komplekst IT program, eller noget helt tredje.

Vi finder en profil, som har den relevante erfaring for at sikre et succesfuldt projekt eller program.

Program- og Projektledere fra Metier baserer deres tilgang på best practice og har mulighed for at trække på MetierWestergaards vidensbase.

PMO ledere

Skal en PMO funktion etableres kan en hurtig vej til succes være, at få en PMO leder fra MetierWestergaard til i en periode at etablere og drive PMO’et og i denne periode også at viden overlevere til organisationen.

I MetierWestergaard har vi et stort netværk af erfarne PMO chefer. Endvidere har MetierWestergaard etableret hvad vi kalder ”PMO in a box” som er PMO processer og værktøjer klar til implementering.

 

Agile Coaches

At skabe en agil organisation kræver ofte erfarne agile ressourcer, og behovet er størst i den første del af transformationen. Derfor kan det være relevant at tilknytte eksterne agile coaches i en periode.

Vores erfaring er, at det kan være fornuftigt at få rådgivning om etablering af agile processer og værktøjer, men herefter er der behov for coaching i de nye måder at arbejde på. Det opnås bedst ved at have en agil coach fast tilknyttet organisationen eller det agile team.

Hos MetierWestergaard har vi en række meget erfarne agile coaches i vores netværk, som kan tilknyttes en organisation i en kortere eller længere periode for at hjælpe med at skabe den ønskede læring eller forandring.

SAFe® Coaches

Flere og flere organisationer bevæger sig hen imod skaleret agil udvikling hvor SAFe® kompetencer er afgørende. Hos MetierWestergaard har vi et netværk af erfarne SAFe® coaches, som alle har arbejdet agilt i en årrække, men som hertil har stor erfaring med det skalerede agile og er SAFe® certificerede. De fleste af vores SAFe® coaches er også undervisere i SAFe® og derfor er de gode til at lære fra sig i organisationen.

MetierWestergaards SAFe® coaches tilknyttes en organisation for en periode, hvor de arbejder tæt med de agile teams og coacher dem i processer, roller, governance etc. Samtidig laver de trænings-sessions på ledelses-, rolle- eller procesniveau.

 

Har du spørgsmål?

_____________________________

Ring til os på +45 7230 2035 eller skriv på [email protected]

Marianne Mørk Christensen
Partner, Metier Project Sourcing

[email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon