Scaled Agile Framework

Tag dine SAFe® kurser med MetierWestergaard. Vi er Scaled Agile® Partner og underviser i alle niveauer af SAFe®, både Virtuelt og som Klassekursus.

Organisationer oplever en stigende pres på evnen til at omstille sig. Det har ledt flere og flere organisationer til at arbejde agilt. I takt med at stadig flere i organisationen arbejder agilt, opstår spørgsmålet ”Hvordan kan vi skalere den agile tilgang til hele organisationen?”. Her tilbyder SAFe® et effektivt rammeværk, og derfor er implementering af SAFe® i voldsom vækst.

MetierWestergaard er Scaled Agile® partner, og vi underviser og certificerer i SAFe®. Vi har både åbne SAFe® kurser og tilbyder også vores kunder tilpassede SAFe® træningsforløb, som kan være en del af en SAFe® transformation.

Kurser du kan tage indenfor SAFe®: 

Vi tilbyder også yderligere kurser i SAFe®.  Tag kontakt til vores team og hør hvilke muligheder der findes, for at tage din SAFe® Certificering med MetierWestergaard.

SAFe Big Picture
SAFe kurser hos Metier

Hvad er SAFe®

Scaled Agile Framework er det førende rammeværktøj for hvordan store organisationer skalerer Agile. SAFe® er altså et rammeværk, der skaber fælles principper og sprog i den agile organisation. På teamniveau er SAFe® i princippet det samme som Scrum eller Kanban, nemlig selvorganiserende teams der arbejder i korte iterationer. Men derudover adresserer SAFe® både Program og Portfolio niveauerne. Programniveauet synkroniserer 2-12 teams i et Agile Release Train der arbejder mod en fælles løsning. Portfolio-niveaut fordeler budgetter mellem Agile Release Trains, samt modner og følger op på virksomhedens store initiativer. Et SAFe® program, eller Agile Release Train (ART), består typisk af 50-125 personer, og flere danske virksomheder har 10 eller flere ARTs kørende. 

 

FAKTA OM SAFe®:                      

  • SAFe® er en ramme af principper for implementering af Lean-Agile, DevOps, System Thinking i praksis. 
  • SAFe® understøtter virksomheder med at tage fat på de udfordringer, der ligger i at udvikle organisationen i en omskiftelig verden, hvor den agile tilgang er nødvendig 
  • SAFe® synkroniserer samarbejde og dermed levering for adskillige agile teams. 
  • SAFe® beskriver omfattende de roller, ansvar, artefakter og aktiviteter, der er nødvendige for at gennemføre Lean-Agile-udvikling.  

 

Siden lanceringen af SAFe® 1.0 i 2011 er der næsten hvert år kommet en ny større opdatering af rammeværket. I dag er SAFe® begyndt at blive mainstream. 70% af Fortune 100 bruger SAFe®, og der er flere end 450.000 certificerede i hele verden. 

 

Business Agility kræver, at kunden er i centrum, og derfor er kunden også i centrum i SAFe®, hvor der tales om ’Customer Centricity’. 

 

SAFe® arbejder med flere forskellige metoder til involvering af kunder, heriblandt Design Thinking, som sikrer at produkter og services udvikles med afsæt i brugerbehov. 

Se alle vores SAFe® kurser

28 - 29april

SAFe® Product Owner/Product Manager – Virtuel

28/04/2021 Lyskær 1, København eller Københavns omegn DKK10.900,00 Scaled Agile (SAFe®)
Se detaljer
20 - 21maj

SAFe® Scrum Master – Virtuel

20/05/2021 Lyskær 1, København eller Københavns omegn DKK10.900,00 Scaled Agile (SAFe®)
Se detaljer
27 - 28maj

Leading SAFe®

27/05/2021 Lyskær 1, København eller Københavns omegn DKK10.900,00 Scaled Agile (SAFe®)
Se detaljer
08 - 09juni

Leading SAFe®

08/06/2021 Lyskær 1, København eller Københavns omegn DKK10.900,00 Scaled Agile (SAFe®)
Se detaljer
08 - 09juni

SAFe® Advanced Scrum Master

08/06/2021 Lyskær 1, København eller Københavns omegn DKK10.900,00 Scaled Agile (SAFe®)
Se detaljer
14 - 15juni

SAFe® Product Owner/Product Manager

14/06/2021 Lyskær 1, København eller Københavns omegn DKK10.900,00 Scaled Agile (SAFe®)
Se detaljer

Har du spørgsmål til vores kurser?

_____________________________

Ring til os på +45 7230 2035 eller skriv på [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon