PRINCE2® Foundation e-læring

Lær metoden bag succesfuld projektledelse med PRINCE2® Foundation.

E-læringen afvikles på en adaptiv læringsplatform som sikrer dig bedre læring. Inkluderet i vores PRINCE2 Foundation online forløb er 1:1 sparring med en erfaren instruktør, samt certificering.

Der er kommet en ny version af PRINCE2, version 7, og den er vi også klar med som elæring på engelsk. 

Prøv vores PRINCE2 Foundation e-læring gratis.

Gå direkte til tilmelding
PRINCE2 Foundation online hos MetierWestergaard

Tag PRINCE2 Foundation online som e-læring.

Med et PRINCE2 Foundation e-læring kursus får du en grundlæggende forståelse for projektledelse, som sætter dig i stand til at involvere dig bedre i projekter.

PRINCE2® er internationalt anerkendt som metode til projektledelse. Den er baseret på indsigt fra førende eksperter og erfaringer fra internationale virksomheder. PRINCE2 er i dag den absolut mest udbredte projektledermetode internationalt, og er tilstede i over 90 lande og oversat til 11 sprog. 

Prøv PRINCE2 Foundation e-læring gratis, før du bestemmer dig!  Læs mere nedenfor og udfyld vores formular, så får du tilsendt en gratis demo! 

Du kan også tage PRINCE2® Foundation som klassekursus med en overbygning af enten Practitioner eller Agile Practitioner. 

Vi tilbyder også disse andre PRINCE2 online kurser:  

Er du interesseret i flere PRINCE2 online forløb, er det relevant for dig at overveje vores PRINCE2® online kombinationspakker. 

Prøv PRINCE2 Foundation e-læring gratis
Website 1200X680

Ny version af PRINCE2 - version 7 er på gaden!

Peoplecert har lanceret en ny version af PRINCE2, og vi er klar med PRINCE2 Foundation elæring i den nye version 7.

Med den nye version er der tilføjet emner til PRINCE2 metoden. Hvad det nye er, kan du læse om på vores blog her

Den nye version er kun tilgængelig på engelsk, og derfor holder vi fortsat kurser i version 6 baseret på dansk materiale og dansk eksamen.

Vi har også lavet en blog, hvor du kan læse om alt det praktiske i forhold til de forskellige versioner. Den finder du her. Har du spørgsmål til det, så er du altid velkommen til at ringe til os. 

MSP Foundation kurser hos MetierWestergaard

Hvorfor vælge PRINCE2 Foundation e-læring?

Tag PRINCE2 Foundation online, som adaptiv e-læring, og få mere ud af dit e-lærings kursus. Du får et kursus, der tilpasser sig din måde at lære på, og dit vidensniveau, samtidig med at du kan tilgå kurset hvor og når det passer dig.

Med adaptiv e-læring lærer du hurtigere. Uanset om du allerede har et solidt kendskab til PRINCE2® eller om du er helt ny, så er der bevis for at du, med adaptiv læring, lærer hurtigere og opnår en høj læringseffekt. 
Faktisk kan du reducere dit tidsforbrug på PRINCE2 Foundation online kursus med mere end 50% – du trænes nemlig kun i dét, du ikke allerede mestrer. 

Få sparring med erfarne instruktører, når du tager din e-læring hos os.

Vores PRINCE2 Foundation e-læring sikrer læring, men vi ved, at det for mange også er væsentligt at have en instruktør at vende metoden med. Derfor har vi introduceret sessioner, som øger dit udbytte af PRINCE2® Foundation kurset. 

Du har derfor gennem hele forløbet mulighed for at bestille en 1:1 online-session med en instruktør. Det gør du ved at ringe til os. 

Vi er de eneste i Danmark der tilbyder denne kombination af e-læring, støttet med personlig, professionel sparring. Du finder derfor ikke et lignende online projektleder kursus andre steder.

Om PRINCE2 Foundation e-læring

Hos os har du adgang til din e-læring i 6 måneder. 

PRINCE2 Foundation e-læring findes på både dansk og engelsk. 

PRINCE2 Foundation e-læring inkluderer den officielle PRINCE2 manual, PRINCE2 Foundation eksamen, læsevejledning til kurset, adgang til 25 e-læringsmoduler, quizzer og 2 testeksamener.

Der er også mulighed for faglig sparring med en PRINCE2 instruktør, der giver sparring og vejledning i løbet af kurset.

Eksamen & certificering

Du får adgang til de to officielle testeksaminer med uddybende forklaringer til hvert alternativ, inklusive henvisninger til PRINCE2-manualen. Tag dem, ligeså mange gange du vil, og se, hvor godt du er forberedt til din PRINCE2 Foundation-eksamen.

Du kan tilkøbe en Take2 eksamensforsikring. Læs mere om den længere nede på siden.

Dit udbytte

 • Internationalt anerkendt PRINCE2 Foundation certificering
 • Grundlæggende teoretisk indsigt i projektstyring efter PRINCE2-metoden
 • Forståelse for begreber og processer for PRINCE2
 • Større fokus på projekter, der leverer tydelige resultater
 • Kompentencer til at identificere uhensigtsmæssige arbejdsgange og urealistiske projekter
 • De nødvendige forkundskaber til at bestå certificeringseksamen i PRINCE2® Foundation

Gevinster for din arbejdsplads

 • Projektdeltagere, teamledere og projektledere, der alle taler samme projektsprog og arbejder ud fra samme principper og processer, så projekternes succesrate stiger
 • En kontrolleret og effektiv projektstyring, der reducerer fejl og urentable projekter
 • Projekter der leverer det aftalte til tiden og inden for budget

Hvem er målgruppen?

Kurset er for alle der ønsker en brugbar metode til at planlægge, organisere og styre projekter fra A-Z.

Hvad skal du kunne i forvejen?

Der er ingen formelle adgangskrav til at tage et kursus og en certificering i PRINCE2 Foundation.

 • For at få mest ud af kurset er det en fordel, at du har erfaring med at arbejde i projekter.
Take2

Take2

Take2 er en forsikring, som kan købes, når du tilmelder dig kurset. Prisen på Take2 er 450 DKK, hvilket er langt under halv pris på en normal re-eksamen, hvis du skal købe den efter dit kursus. Hvis du har købt Take2, og du ikke består din eksamen, får du automatisk en online re-eksamen voucher tilsendt. Du kan tage Take2 når du vil og hvor du vil. Take2 kan bruges op til 6 måneder efter din eksamen. Bestil Take2 når du tilmelder dig kurset. Forsikringen kan ikke købes efterfølgende. 

Bemærk: Består du eksamen i første omgang, kan Take2 ikke refunderes eller bruges til andre eksamener.

Hvad siger kursisterne om vores PRINCE2 E-læring?

Frederikke Brønbo

Frederikke Brønbo

Cand.mag. i Pædagogik

'Med e-læring er der tid til ro og fordybelse.... elæringsplatformen Area9 er super god – med den adaptive understøttelse bliver man præsenteret for netop det stof, man skal kunne og ikke allerede har fået styr på. Det er smart og effektivt!
....kort fortalt er jeg meget tilfreds med PRINCE2 online forløbet'

Moduler

Du kan vælge følgende:

 • e

  MET P2F7E-04-2024

  PRINCE2 Foundation e-læring (EN)

  Du får adgang til kurset i 6 måneder, hvor du frit kan anvende det når og hvor, det passer dig bedst

  Kurset er på engelsk / This course is in English

  Medlemspris

  DKK 8.010

  Listepris

  DKK 8.900

  Pr. deltager ekskl. moms

 • e

  MET P2FE-04-2024 (DK)

  PRINCE2 Foundation e-læring (DA)

  Du får adgang til kurset i 6 måneder, hvor du frit kan anvende det når og hvor, det passer dig bedst

  Medlemspris

  DKK 8.010

  Listepris

  DKK 8.900

  Pr. deltager ekskl. moms

Bøger til kurset PRINCE2 Foundation e-læring

 • PRINCE2® - Projektledelse med succes

  PRINCE2® - Projektledelse med succes

  Varenr. 7324 - ISBN 978-0-11-331556-7

  Paperback. Leveres af DAO. Der tillægges fragt ved kassen.

  Denne version af PRINCE2® metoden anvender principper, processer og produkter til succesfuld projektledelse på en mere fleksibel måde

  Hvis du skal på et PRINCE2® 6th edition kursus, er det denne bog du skal vælge

  Brugerne af metoden bliver således udstyret med et metode apparat som tilsiger tilpasning til det konkrete projekt – kvalitetsniveau, risikoeksponering, værdirealisering, styring- og rapporteringsniveau samt hyppigheden af leverancer skal justeres. Derved undgås den klassiske fejltagelse med at man ’skyder gråspurve med kanoner’, opbygger unødig bureaukrati og dermed spilder projektlederens og virksomhedens tid.

  PRINCE2® har altid været kompatibel med agile udviklingsmetoder, men det har ikke været den udbredte opfattelse blandt projektledere i praksis. I den nye version redegøres der mere fyldestgørende for hvordan elementerne kan tilpasses til agile udviklingsmetoder og andre situationer fx hvis projektet er lille, del af et program osv. Der findes en selvstændig bog med tilhørende kurser, PRINCE2 Agile®, som behandler, dybdegående, hvordan projekter tilpasses til agile udviklingsmetoder.

  En tiltrængt opdatering af metoden, som gør den anvendelig i mange år fremover, alt sammen beskrevet i den nye bog ”PRINCE2® - Projektledelse med succes”, som kan købes hos MetierWestergaard.

  Bogen beskriver kort og præcist hvordan metoden er bygget på med 7 principper, 7 processer og 7 temaer og hvordan disse elementer kan tilpasses til en række konkrete situationer. Bogen fungerer ligeledes som et opslagsværk for den erfarne projektleder, og kan bruges af virksomheder som ønsker af professionalisere deres projektstyring.

  Medlemspris

  DKK 585,00

  Listepris

  DKK 650,00

  Pr. stk. ekskl. moms

 • PRINCE2® 7 Managing Successful Projects

  PRINCE2® 7 Managing Successful Projects

  Varenr. 7326 - ISBN 978-9925-34-460-4

  Paperback. Leveres af DAO. Der tillægges fragt ved kassen.

  PRINCE2® 7 is a practical and structured approach designed to facilitate effective project management. It offers a clear method for organizations to successfully manage projects, introduce novel products or services, and drive transformative change.

  The PRINCE2® method is versatile and universally applicable. Flexible and adaptable to suit the needs of any organization, it can be tailored to any project, regardless of size, purpose, or industry.
   
  PRINCE2® 7 addresses changes in the project management sector and adapts to evolving working practices and technologies. With a central focus on people management, it also embraces Digital and Data Management and incorporates sustainable practices.

  Medlemspris

  DKK 585,00

  Listepris

  DKK 650,00

  Pr. stk. ekskl. moms

Varen er lagt i kurven

Hvad vil du gøre nu?

Der opstod desværre en fejl

Tilføj deltager

 • Du kan læse mere om bøger til kurset nederst på siden

 • Du kan læse mere om bøger til kurset nederst på siden

Deltageren blev tilføjet

Hvad vil du gøre nu?

Der opstod desværre en fejl

close