Mød vores udstillere på årets Deliver Service Value konferencece

Igen i år samler vi it branchens førende leverandører som sponsporer på vores konference. Mød dem på konferencedagene og læs nedenfor hvem der kommer.

Opdateres løbende med nye udstillere! 

Tilmeld dig konference
Topdesk

TOPdesk

Guldsponsor

TOPdesk tilbyder en prisvindende servicedesk-løsning som kan understøtte hele forretningen bl.a. IT service management, Facility management, digitaliseret borgerservice. Mulighederne er mange og som Danmarks mest implementerede Service Management-løsning, kender vi kravene for digitalisering og effektivisering.  

’Glade kunder er enhver serviceafdelings målsætning. Derfor har vi udviklet en løsning, der hjælper med at optimere arbejdsgange, sikre overblik over assets og forbedre kommunikation med kunder, medarbejdere og borgere. Løsningen er ”out-of-the-box”, nem at bruge, hurtig at implementere og simpel at konfigurere og tilpasse til nye behov’, David D. Basse, TOPdesk.

Læs mere om TOPdesk her www.topdesk.dk

TopDesk Workshop
Aety Logo Rgb

Aety

Guldsponsor

Aety er et af Danmarks førende konsulenthuse indenfor Atlassians produktsuite

Som Atlassian Platinum Enterprise Solution Partners, tilbyder vi en lang række tjenester, herunder implementering, licens administration, drift, udvikling og uddannelse, på tværs af hele Atlassian-produktpakken. Ved hjælp af Atlassian produkter kan vi levere en ITSM løsning, der lever op til alle ITIL standarder og/eller integrerer servicedesken med virksomhedens udviklingsteams, for at understøtte et helt DevOps flow. Til dette benytter vi bl.a. Jira Service Management, Confluence og Insight CMDB. Vi har dokumenteret erfaring med at levere denne understøttelse til både små og store, private og offentlige organisationer.

 • 28 dedikerede Atlassian konsulenter
 • Højeste partner akkreditering i Danmark
 • Har implementeret, drevet og udviklet en af verdens største Jira Service Management installationer

Læs mere om aety her www.aety.io

 

Aety Workshop
Visionwillow

VisionWillow

Guldsponsor

Growth through knowledge.

Hos VisionWillow bliver du mødt af nysgerrige spørgsmål som hjælper med at definere målet for Service Management projekter i virksomheden. Det er vigtigt at afstemme hvad der skal til, for at netop dit projekt lykkes.

Vi afdækker både udgangspunktet for forandringen og den ønskede nytteeffekt.

Service Management har været en del af vores DNA i mere end 15 år. I 2015 indgik vi et strategisk partnerskab med 4me og har siden været Certified Partner i Norden. 

Vi har implementeret løsninger indenfor såvel IT (ITSM) som Enterprise Service Management (ESM). Løsninger, som har været forretningsmæssigt tværgående indenfor bl.a. HR, Legal & Finance, eller haft til formål at sikre overblik over produktionsdata.  

Med 4me supporterer vi ligeledes vores kunders behov for at opnå kontrol på leverancer mod samarbejdspartnere og leverandører – også kendt som Multivendor Management / Service Integration and Management (SIAM).

VisionWillow er desuden en af de førende specialister indenfor Knowledge Management (Knowledge-Center Service) med certificerede instruktører og rådgivere.

Helt konkret rådgiver vi virksomheder med at definere en videns strategi, implementere og drifte den, med det resultat, at viden opsamles, dokumenteres og genbruges.

Læs mere om VisionWillow her https://visionwillow.com/ 

Clever Choice Logo August2021

Clever Choice

Guldsponsor

I Clever Choice ved vi, at kunder ikke er ens og har forskellige behov. Derfor har vi også valgt at tilbyde flere forskellige nøje udvalgte løsninger, som vi mener dækker de forskellige behov, der findes. Vi tilbyder flere forskellige IT & Enterprise Service Management-løsninger, som kan skræddersys til jeres specifikke behov og ønsker. 

Vi har fokus på vores kunder, og vores mål er at hjælpe dem med at skabe målbare resultater. De bedste resultater, mener vi, opstår ved den gode relation, hvor vi tror på at en åben dialog er vejen frem til et succesfuldt samarbejde.

Læs mere om Clever Choice her https://cleverchoice.com/da/ 

Clever Choice Workshop
Devoteam (1)

Devoteam

Devoteam har siden 2009 hjulpet sine kunder med at levere digitale arbejdsgange ved hjælp af Now-platformen.

Vores tekniske eksperter arbejder tæt sammen med vores forretningskonsulenter i realiserbare transformationer. Sammen servicerer vi mere end 500 kunder fordelt over 15 lande i EMEA på tværs af den fulde ServiceNow-platform.

Devoteam har været ServiceNow Elite-partner siden 2019, og blev i 2021 hædret som Global IT Workflow Partner of the Year.

Læs mere om Devoteam her www.devoteam.com

Businessmate (1)

BusinessMate

BusinessMate er en Service Management platform med 100% fokus på at være forretningens bedste ven. Der hjælper dig når du har brug for det.

Målet er at sætte dig i stand til at udvikle din forretning/proces selv.

Design : Du/i designer - Build : Du/i bygger - Run :  Du/i driver din forretning/proces

Vi vil give procesejeren friheden til at bygge og tilpasse det som skal bruges så det er klar når det skal bruges.

Grundlæggende så har alle organisationer de samme generiske processer, der er justeret til egne behov. Derfor har vi lavet Business Templates til forskellige forretningsområder, hvor du selv hurtigt og effektivt kan tilpasse platformen til dine behov.

På DELIVER SERVICE VALUE vil BusinessMate præsentere vores Business Automation Platform, samt den Business Template vi har udviklet til understøttelse af det tilgængelige IT Service Management setup.

Vi glæder os til at vise hvordan du på BusinessMate platformen kan komme fra ”ide til drift” med din forretningsproces.

Læs mere om BusinessMate her https://businessmate.io/ 

Matrix42

Matrix42

Matrix42 hjælper organisationer med at digitalisere deres medarbejderes arbejdsmiljø samt at gøre det mere sikkert. Ved at benytte Matrix42 Enterprise Service Management (ESM) kan man nemt, sikkert og pålideligt administrere enheder, applikationer, processer og tjenester. ESM integrerer fysiske, virtuelle, mobile og cloud-baserede arbejdsmiljøer problemfrit, i eksisterende infrastrukturer.

Matrix42 AG har hovedkvarter i Frankfurt, Tyskland, og udbyder sine softwareløsninger over hele verden sammen med lokale og globale partnere.

Læs mere om Matrix42 her https://www.matrix42.com/en

Transparent PC Logo (002) (3)

PeopleCert

PeopleCert is the global leader in the delivery of examination and accreditation services, delivering millions of exams in over 200 countries. Partnering with multi -national organisations and government bodies, PeopleCert offers an integrated approach to helping candidates realise their ambitions and gain global recognition across a range of leading Language, Business, and IT qualifications that enhance career prospects and improve lives.   

With a comprehensive portfolio of 700+ exams delivered in 25 languages including the global programs of ITIL® and PRINCE2® PeopleCert is also the owner of Axelos, a joint venture company created in 2013 by the Cabinet Office on behalf of Her Majesty’s Government (HMG) in the United Kingdom and Capita plc (CPI.L). 

Læs mere om PeopleCert her www.PeopleCert.org

Gå tilbage til konferencesiden

Book en plads på konferencen