Implementering af projekt- og porteføjlestyringssystemer

MetierWestergaard har i årtier hjulpet organisationer med at implementere Project Portfolio Management (PPM)-systemer til effektiv projekt- og porteføljestyring. PPM-systemer, der understøtter både traditionelle og agile projekter og de projekter, der har brug for begge tilgange. Vi supporterer og optimerer også PPM-systemer, og her arbejder vi med at tilpasse eksisterende løsninger til ændrede ønsker og arbejdsgange i organisationen.

Vision & Scope

Når vi hjælper organisationer med at implementere nye PPM løsninger eller at optimere eksisterende løsninger, så anbefaler vi altid kunden at starte med en Vision & Scope workshop, hvor vi sammen belyser den eksisterende set-up (as-is) samt ønsker for fremtidige processer og løsning (high level to-be). Dette giver et solidt fundament for den videre proces, og det er vores erfaring, at det er her trædestenene for en succesfuld implementering lægges.

MetierWestergaard har implementeret PPM løsninger i mange forskellige organisationer. Fælles for disse implementeringer er vigtigheden af, at der hele vejen igennem implementeringsforløbet er fokus på den tekniske løsning, lige så vel som på processer, governance og forandringsledelse. Vi anbefaler at implementeringsforløb sker efter agile principper, så der arbejdes med ”build iterations”.

I forhold til implementering og forankring i organisationen, så er det vores erfaring, at man med fordel kan implementere en ny løsning i et afgrænset organisatorisk område, alternativt på en del af projektporteføljen. Her gøres nogle erfaringer, og der laves tilretninger på baggrund af erfaringerne. Samtidig sikrer man ved denne implementering at der er en grupper super brugere fra det første implementeringsområde, som vil være vigtige forandringsagenter i organisationen.

MetierWestergaard implementerer og supporterer projektværktøjer fra bl.a. ServiceNow, Broadcom (Clarity) og Atlassian JIRA. Derudover udarbejder vi porteføljerapportering i eksempelvis PowerBI eller Jaspersoft

servicenow partner

CA PPM

Med CA Project & Portfolio Management kan I holde styr på, hvordan jeres projekter eksekveres, og løbende flytte finansiering og ressourcer for at sikre, at I hele tiden prioriterer de rette initiativer. Dermed sikrer I sammenhængen med jeres overordnede forretningsstrategi.

Alt sammen i ét PPM-system med realtime-rapportering og intuitive features, der gør systemet til en naturlig forlængelse af den måde, projektlederen arbejder.

Læs mere om CA PPM

Har du spørgsmål?

_____________________________

Ring til os på +45 7230 2035 eller skriv på [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, får du de seneste nyheder og tilbud fra Metier.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Right Menu Icon