ITIL® 4 Foundation e-læring

Vi tilbyder ITIL® 4 Foundation som e-lærings forløb. Så kan du helt fleksibelt tage din certificering, når det passer dig og i dit eget tempo. 

Vores e-læring er på en adaptiv AI baseret platform, som tilpasser sig din viden og din måde at lære på, så du får mest mulig læring. Forskning viser, at vores e-læring sikrer læring og er mere effektiv end andre former for e-læring. 

Gå direkte til tilmelding
ITIL kurser hos MetierWestergaard

Tag ITIL 4 Foundation som E-læring og få fuld fleksibilitet men samme læring!

Vores unikke ITIL® 4 Foundation E-læring på den adaptive AI baserede platform Area9 Rhapsode giver dig mulighed for at tage ITIL 4 kurset i det tempo, der passer dig når det passer dig.

Vores ITIL® 4 Foundation E-læring giver dig de grundlæggende forudsætninger for at arbejde med IT Service Management. Du opnår gennem kurset en solid forståelse for ITIL 4 Service Management frameworket og de tilhørende koncepter. Samtidig lærer du, hvordan ITIL 4 understøtter moderne teknologier og måder at arbejde på.

ITIL 4 Foundation E-læringsforløbet er adgangsgivende til:

Managing professional

Strategic leader

Practice Manager

Når du tager vores ITIL 4 E-læring, så kan du tage eksamen, når du er klar til det. Eksamen er voucher baseret. 

Vi udbyder også ITIL 4 Foundation kurset som fysisk klassekursus hvis du hellere vil tage kurset på 2 hele dage. VI har ITIL 4 Foundation kurser i København og i Århus. 

MSP Foundation kurser hos MetierWestergaard

Hvorfor vælge ITIL 4 Foundation e-læring?

Tag ITIL 4 Foundation online, som adaptiv e-læring, og få mere ud af dit e-lærings kursus. Du får et kursus, der tilpasser sig din måde at lære på, og dit vidensniveau, samtidig med at du kan tilgå kurset hvor og når det passer dig.

Med adaptiv e-læring lærer du hurtigere. Uanset om du allerede har et solidt kendskab til ITIL eller om du er helt ny, så er der bevis for at du, med adaptiv læring, lærer hurtigere og opnår en høj læringseffekt. 
Faktisk kan du reducere dit tidsforbrug på ITIL Foundation online kursus med mere end 50% – du trænes nemlig kun i dét, du ikke allerede mestrer. 

Mulighed for sparring

Som del af vores elæring forløb får du mulighed for at booke en sparringssession med en af vores erfarne ITIL instruktører.

Banebrydende mulighed

Vi er de eneste i Danmark der tilbyder denne kombination af e-læring, støttet med personlig, professionel sparring. Du finder derfor ikke et lignende online ITIL kursus andre steder.

Prøv vores ITIL elæring gratis
 1. Fleksibel adgang i 6 mdr.

  Du får du adgang til din ITIL4 Foundation e-læring i 6 måneder. 

  Med vores ITIL 4 Foundation e-læring kan du tilgå forløbet hvor og når det passer dig. Samtidig kan du hele tiden anvende vores e-læring til at genopfriske din faglighed. 

 2. Læring tilpasset dig

  Vores ITIL4 Foundation e-læring er adaptiv, hvilket betyder, at den ved hjælp af AI (Artificial Intelligence) justerer sig til din måde at lære på og dine færdigheder. Det sikrer, at du lærer mest muligt - mest effektivt.

 3. Adgang til 2 test-eksamener

  Du får adgang til to officielle ITIL4® testeksaminer med uddybende forklaringer til hvert alternativ, inklusive henvisninger til din ITIL4 Foundation manual.
  Testeksaminerne kan du tage så mange gange du ønsker, så du føler dig godt forberedt til eksamen.

 4. Instruktør sparring


  Selvom vores ITIL4 Foundation e-læring giver dig solid faglig indsigt, så giver spaaring med en erfaren instruktør værdi. 

  Du har derfor mulighed for at booke en 1:1 med en erfaren instruktør som del af dit ITIL4 Foundation forløb.

ITIL4 Foundation kurser hos MetierWestergaard

Hvad får jeg ud af et ITIL 4 Foundation kursus?

Et ITIL 4 Foundation forløb giver dig de grundlæggende forudsætninger for at arbejde med IT Service Management.

Gennem forløbet får du en forståelse for ITIL 4’s Service Management framework og koncepter, og du lærer, hvordan ITIL 4 understøtter moderne teknologier og måder at arbejde på.

ITIL® har siden 1988, hvor den første version blev udgivet, været best practice for IT Service Management og er det mest udbredte rammeværktøj for IT Service Management, som anvendes i organisation og virksomheder verden over. Siden 1988 er der udkommet flere versioner, senest i 2011, og nu ITIL 4 i starten af 2019.

Prøv vores ITIL 4 Foundation E-læring gratis

Vil du gerne prøve vores ITIL 4 Foundation E-læring inden du beslutter dig, så er der mulighed for det. Du tilmelder dig her, og får indenfor kort tid adgang til din demo. Vi håber du vil synes godt om det!

 • Tak for din interesse! Du hører fra os i løbet af maks. to arbejdsdage.

 • Øv. surt

  Der skete desværre en fejl, så vi har ikke modtaget din henvendelse

Tilmeld dig et af vores ITIL 4 E-læringsforløb

Hvis du er interesseret i andre certificeringer sammen med din ITIL4 Foundation certificering, så tilbyder vi attraktive kombinationspakker.

Læs mere herom her.

Kursus Startdato Varighed Kursusform Sprog Lokation Liste-/medlemspris
ITIL® 4 Foundation e-læring (EN) Få adgang nu 6 mdr. E-læring EN E-Learning DKK 7.900 / 7.110
7th edition ITIL® 4 Foundation + PRINCE2® 7 Foundation E-læring (EN) Få adgang nu 6 mdr. E-læring EN E-Learning DKK 13.900 / 12.510